Sculă electrică 3-în-1 necesară în orice casă, disponibilă la Lidl. Funcționează cu baterie

07.08.2022
Sculă electrică 3-în-1 necesară în orice casă, disponibilă la Lidl. Funcționează cu baterie

Lidl va vinde, începând din 8 august, o sculă electrică pe baterie 3-în-1. Bormașina, marca Parkside, poate fi folosită pentru înfiletat holțșuruburi, găurit diverse materiale sau pentru găurire cu percuție.

Dispozitivul costă 179 de lei și are un cuplu maxim de 45 Nm. Unealta permite modificarea turației în două intervale: 0 – 440 rotații pe minut și 0 – 1.650 rotații pe minut. Există 20 de trepte mai mici, o treaptă specială de găurire și una de percuție. Pentru stabilitate mai mare, în cutie este inclus și un mâner.

Citește și: Lidl va vinde un dispozitiv electronic Parkside util pentru mașină și casă

Mandrina dispozitivului poate folosi burghie cu diametru cuprins între 1,5 și 13 mm.

Lidl
Bormașina multifuncțională pe care o va vinde lanțul german de magazine.

Bormașina funcționează cu acumulatori. Cei recomandați sunt Parkside de 20 V (2 Ah) și 20 V (4 Ah). Bateria trebuie achiziționată separat.

Lidl va vinde un acumulator de 20 V (4 Ah) la prețul de 179 de lei. Un pachet care include baterie și încărcător va costa 149 de lei. Acumulatorul din acest set are este de 20 V (2 Ah).

Unealta vine cu carcasă specială pentru transport.

Bormașina Parkside vândută de Lidl va beneficia de garanție timp de 3 ani.

Interesantă, în oferta Lidl din săptămâna 8 – 14 august, mai este suflanta cu aer cald cu acumulator. Acest produs va fi disponibil la prețul de 129 de lei.

Pe YouTube cineva a postat un review (în engleză) la bormașină:

Foto: Lidl.ro

Citește și: Unealtă electrică inedită, în curând la Lidl. Funcționează cu baterie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult