Promotor.ro te invită să votezi Mașina Anului 2021 în România

17.11.2020
Promotor.ro te invită să votezi Mașina Anului 2021 în România

Pentru prima dată, Promotor.ro îți oferă ocazia să îți exprimi punctul de vedere și să votezi Mașina Anului 2021 în România. Votează cea mai importantă mașină pentru piața românească până la data de 6 decembrie inclusiv și distribuie votul pe Facebook pentru ca opțiunea ta să fie luată în considerare. Spune-le prietenilor tăi să voteze și ei: cu cât mai multe voturi, cu atât mai bine. Rezultatul final al votului va fi transmis juriului competiției și va contribui la alegerea celei mai importante mașini pentru piața românească în 2021.

Mașina Anului în România este cea mai prestigioasă competiție automobilistică din țara noastră, fiind organizată de Asociația Presei Auto din România (APAR). Pentru cea de a 22-a ediție, juriul este format din jurnaliști auto, piloți de raliu, personalități din mediul online dar și pasionați din domeniul auto. Redacția Promotor.ro are un reprezentant în juriul competiției, astfel că votul tău va conta în rezultatul final al concursului.

Mașina anului 2021 în România: Care sunt cele șapte modele finaliste

Modelele care vor concura în marea finală sunt următoarele:

Acestea au fost alese de juriu dintre cele 21 de modele lansate în cursul anului 2020. Fiecare dintre cele șapte finaliste aduce caracteristici revoluționare și tehnologii noi în segmentul în care concurează. Departajarea s-a făcut ținând cont de caracteristicile acestora, dar și de relevanța lor pentru piața din România. Poți afla cele mai importante informații despre acestea dând click pe modelul favorit.

Testele finale se vor desfășura la Academia Titi Aur și vor include atât probe pe circuit, cât și rulare pe drumurile publice.

Intră pe pagina de concurs și votează cea mai importantă mașină pentru piața românească până la data de 6 decembrie inclusiv. Distribuie apoi votul tău pe Facebook pentru ca opțiunea ta să fie luată în considerare. Spune-le prietenilor tăi să voteze și ei: cu cât mai multe voturi, cu atât mai bine.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult