Serviciul de ride sharing Free Now amână plecarea din România

27.06.2022
Serviciul de ride sharing Free Now amână plecarea din România

Free Now, serviciul de ride sharing internațional, care operează în România de câțiva ani, anunța luna trecută că va părăsi țara noastră. Totuși, serviciile sale nu au vor oprite la sfârșitul lunii iunie, așa cum era inițial anunțat, iar cursele prin aplicație vor continua să fie preluate și după această dată. Compania anunță acum că nu are încă un termen la care va pleca din România, acest moment fiind amânat. Totuși nu este o confirmare că Free Now va rămâne disponibil pe termen lung.

Compania anunță partenerii că va continua furnizarea de servicii și după 30 iunie

Profit.ro anunță că serviciile Free Now, care operează pe piața din România sub firma Clever Tech SRL, vor rămâne disponibile în România. Se pare că operatorul de curse ride sharing, a anunțat șoferii și operatorii de transport înscriși în Free Now, că data la care serviciile se vor închide nu mai este 30 iunie, iar o nouă dată va fi comunicată ulterior. Astfel, utilizatorii, cât și șoferii, vor putea păstra aplicația activă pentru transport.

Spre diferență de Uber și Bolt, Free Now este o aplicație universală, care permite atât curse de tip ride sharing, cât și comanda unui taxi tradițional. Compania, deținută de Daimler și BMW, a intrat pe piața din România prin achiziția Clever, o aplicație locală, care oferea servicii similare. Free Now este însă o aplicație de transport care operează în special în Europa, dar este disponibilă în multe țări din lume, servind 54 de milioane de utilizatori, conform companiei.

Iată noul mesaj trimis de Free Now către parteneri

„Stimate Partener,

Subscrisa, CLEVER TECH S.R.L, o societate cu răspundere limitată înființată și organizată în conformitate cu legislația României, având sediul social situat în București, Str. Buzești nr. 50-52, etajul 3, sector 1, București, România, cu cod unic de înregistrare 29018871, numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J40/10163/2011 (denumită în continuare „Free Now” și/sau „Societatea”),

Având în vedere că:

  • Reprezentanții Free Now, din considerente de natură comercială și strategie de afaceri, au luat dificila hotărâre de a opri activitatea platformei digitale Free Now în România;
  • În acest context, Free Now v-a notificat cu privire la încetarea relației contractuale date aduce atingere drepturilor sau intereselor legitime ale sale sau nu este de acord cu această amânare, vă rugăm să ne notificați acest aspect prin e-mail la adresa Romania free-now.com, în termen de 15 zile de la data primirii prezentei.

Acţiunea dumneavoastră de a continua să prestați efectiv servicii prin platforma Free Now ulterior datei primirii prezentei sau Hpsa unei notificări din partea dumneavoastră în termenul indicat, îndreptățește Free Now să considere că amânarea încetării operațiunilor platformei Free Now în România nu aduce atingere drepturilor şi intereselor legitime ale dumneavoastră / ale persoanei pe care o reprezentați, precum și că dumneavoastră / persoana pe care o reprezentați sunteți de acord ca raporturile de colaborare privind platforma Free Now să rămână în vigoare ulterior datei de 30 iunie 2022, până la data care vă va fi ulterior notificată în condiție contractuale agreate.

Vă mulțumim pe această cale pentru colaborarea avută şi rămânem disponibili pentru orice informații sau clarificări cu privire la prezenta notificare la următoarele date de contact:

[email protected].

Cu deosebită considerație,
CLEVER TECH S.R.L.
Prin Timothy Arnold
în calitate de Administrator”

sursa: profit.ro

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult