Serviciul Uber va fi disponibil în al treilea oraş din România până la finele anului

Serviciul Uber va fi disponibil în al treilea oraş din România până la finele anului
Compania americană Uber, care le pune la dispoziţie utilizatorilor de smartphone-uri un serviciu de transport alternativ taxiurilor, are în plan să îşi extindă prezenţa pe plan local, urmând să lanseze serviciul şi în al treilea oraş din ţară – Timişoara, Braşov sau Iaşi – până la finalul anului.
 
Totodată Uber va ataca anul acesta şi segmentul corporate din România prin introducerea unui serviciu dedicat companiilor. Astfel, firmele vor putea utiliza serviciile Uber pentru transportul angajaţiilor. În prezent, utilizatorii Uber pot doar să îşi separe cursele realizate în interes de serviciu de cele personale prin intermediul profilului de „business”.

Compania americană a intrat pe piaţa locală în februarie 2015, iar în august anul acesta a lansat serviciul şi în Cluj-Napoca, aplicaţia mobilă având în prezent circa 110.000 de utilizatori, potrivit lui Alexandra Corolea, purtător de cuvânt al Uber pentru zona Balcani.

 
Uber România are în prezent 10 angajaţi, Alexandra Corolea fiind unul dintre cei trei parteneri care au fondat echipa la nivel local.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult