Tesla a înregistrat comenzi de 10 miliarde de dolari pentru noul Model 3

Tesla a înregistrat comenzi de 10 miliarde de dolari pentru noul Model 3

Tesla Motors a primit în primele 36 de ore de la prezentarea noului model 3, aproximativ 253.000 de comenzi, care la un preţ mediu de 42.000 de dolari, ar însemna mai mult de 10 miliarde de dolari, scrie agenţia de presă Thomson Reuters.

Livrările pentru acest tip de automobile sunt aşteptate peste cel puţin 18 luni.

Citeşte şi: Robocar, maşina de curse fără pilot controlată de inteligenţă artificială

La numai câteva ore după ce Tesla Model 3 a fost prezentată, proiecţiile de vânzări pe tot anul deja au fost depăşite. Pentru a-şi putea cumpăra o maşină, doritorii trebuiau să depună 1.000 de euro în conturile Tesla.

„Suntem uimiţi de cererea pentru Model 3. Nu aveam nicio idee că vor fi atât de multe comenzi”, a spus analistul auto James Albertine.

Tesla Model 3 are o autonomie de minim 350 de kilometri, însă Musk a promis că va încerca să o îmbunătăţească până când vor începe livrările.

Tesla Unveils Model 3 from Tesla Motors on Vimeo.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult