Tesla a lansat microfoanele TeslaMic pentru cântat karaoke în mașină. VIDEO

30.01.2022
Tesla a lansat microfoanele TeslaMic pentru cântat karaoke în mașină. VIDEO

Cu ocazia Noului An Chinezesc, Tesla a lansat un nou accesoriu și o nouă aplicație pentru mașinile sale vândute în China. Acesta se numește TeslaMic și oferă clienților posibilitatea de a cânta muzică în format karaoke folosind platforma Leishi KTV. Deși pachetul a fost listat online la un preț de aproximativ 200 de dolari americani, acesta s-a vândut aproape instant, stocurile fiind acum epuizate, fără un termen pentru când se vor întoarce.

Momentan, TeslaMic vor fi vândute doar în China

TeslaMic este un pachet care include două microfoane Wireless. Acestea se conectează automat la mașinile Tesla și pot fi folosite cu platforma Leishi KTV de karaoke. Aceasta asigură acces la muzică, pe care o oferă prin intermediul conexiunii la internet a mașinii. Desigur, aceasta nu este singura platformă de karaoke de pe Tesla, însă va oferi cel mai mult conținut și va permite conectarea noilor microfoane. Mașinile Tesla aveau deja o astfel de funcție mai veche, dar cu mai puțină muzică și fără microfoane dedicate.

Nu este însă clar dacă Tesla va oferi TeslaMic și în afara Chinei, sau măcar în afara Asiei. Țările asiatice par să fie foarte pasionate de karaoke, având multe baruri dedicate acestei activități. În vest însă, această practică este una mai de nișă. Există petreceri de karaoke în diverse cluburi și baruri, însă nu sunt atât de populare. Astfel, investiția ar putea să nu merite pentru Tesla.

Clipul de prezentare pentru TeslaMic demonstrează funcționalitatea de karaoke, dar ne prezintă și alte noutăți software pe care compania le-a adus în aplicația de mobil, cât și pe sistemul de infotainment al mașinilor sale cu ocazia Noului An Chinezesc.

sursa: Engadget

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult