Tesla va suporta reparaţiile maşinii unui şofer erou, după ce acesta şi-a avariat automobilul într-un gest nobil

Autor: Adrian Popa 16.02.2017
Tesla va suporta reparaţiile maşinii unui şofer erou, după ce acesta şi-a avariat automobilul într-un gest nobil

Tesla a anunţat că va suporta reperaţiile pentru un Model S avariat pe o autostradă din Germania, după ce proprietarul maşinii a salvat viaţa unui şofer aflat în pericol.

 

Manfred Kick, în vârstă de 41 de ani, conducea automobilul Tesla pe o autostradă de lângă Munchen, când a observat că un Volswagen mergea haotic în faţa lui. După ce s-a apropiat a văzut că şoferul părea inconştient. A depăşit Volkswagen-ul şi şi-a plasat automobilul electric în faţa acestuia, apoi a frânat încet până când ambele vehicule s-au oprit. Imediat după aceea, Kick i-a acordat primul ajutor bărbatului, apoi a chemat salvarea.

Poliţia a deschis o anchetă, ca după orice accident în care două automobile sunt avariate. Însă, potrivit poliţistului care se ocupă de caz, Kick va primi mai degrabă un premiu decât o amendă.

 

 

Ştirea despre acest incident a ajuns şi la urechile lui Elon Musk, co-fondatorul şi şeful Tesla. Acesta a anunţat pe Twitter că reparaţiile pentru maşina lui Manfred Kick vor fi suportate de către companie.