Un bărbat și-a vândut mașina, iar apoi a furat-o folosind cheia de rezervă

10.11.2020
Un bărbat și-a vândut mașina, iar apoi a furat-o folosind cheia de rezervă
Foto: Pixabay

Un bărbat de 28 de ani din India și-a vândut mașina pe internet, iar apoi a furat-o folosind cheia de rezervă.

Vehiculul a fost vândut prin intermediul unui site de e-commerce. Suspectul, Manottam Tyagi, a montat pe automobil un dispozitiv GPS pentru a-i putea urmări mișcările.

Potrivit autorităților, Tyagi a mai înșelat șapte oameni în ultimii doi ani, folosind aceeași metodă.

Citește și: Ouă false de țestoasă, echipate cu GPS, au fost folosite pentru urmărirea braconierilor

Suspectul a fost prins după ce un bărbat, numit Jite Yadav, a depus plângere la poliție după ce i-a fost furat automobilul, un Maruti Swift VXI (versiune indiană a Suzuki Swift).

Bărbatul spune că Tyagi nu i-a dat actele originale ale mașinii, dar a promis că i le va înmâna mai târziu. Yadav a plătit o mare parte din prețul mașinii (echivalentul a 3.500 de dolari) și i-a spus suspectului că va achita diferența după ce primește actele. A doua zi, mașina i-a fost furată lui Yadav din parcarea de la birou.

Foto: Carwale.com

Poliția l-a prins repede pe Tyagi. Acesta pusese pe mașină numere false de înmatriculare. Bărbatul a fost reținut și a recunoscut că a furat vehiculul. „Am urmărit mașina folosind sistemul GPS și am furat-o după ce i-am vândut-o lui Yadav”, a declarat el.

Sursa: Hindustan Times

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult