VIDEO: Momentul când o trotinetă electrică explodează în timp ce este încărcată într-un apartament

02.11.2020
VIDEO: Momentul când o trotinetă electrică explodează în timp ce este încărcată într-un apartament
Foto: captură din video

O cameră de supraveghere dintr-un apartament a surprins momentul când o trotinetă electrică a explodat în timp ce se afla la încărcat. Incidentul s-a petrecut în Beijing, capitala Chinei.

În clipul video se vede cum un bărbat observă că din vehicul iese fum, apoi se duce și îl deconectează repede de la priză. A fost, însă, prea târziu.

Bărbatul a apucat să își ia fetița și să fugă din încăpere. Câinele familiei a părăsit, de asemenea, camera înainte de explozia violentă a vehiculului.

Citește și: Cele mai bune trotinete electrice de pe piață, potrivit experților

Înregistrarea video este mai veche, dar acum a început să circule din nou pe internet, după ce s-au înmulțit aceste cazuri în China.

În septembrie, o mașină electrică a explodat în timp ce era încărcată la o stație publică. Incidentul, petrecut în orașul Sanming, a fost filmat de o persoană aflată într-un bloc din apropiere.

Citește și: Trotinetă electrică modificată să prindă 60 km/h, confiscată de poliție

În statul asiatic sunt vândute vehicule electrice foarte ieftine, iar uneori producătorii sar peste elemente de siguranță pentru a oferi prețuri mici.

De exemplu, cea mai ieftină mașină electrică din lume, Changli Nemeca, are prețul în China, în varianta cu două locuri, de 930 de dolari și este trimisă clienților prin curier.

Sursa: YouTube/CCTV Video News Agency

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult