Abonament TV Telekom la 10 lei pe lună prin dispozitive Chromecast

07.04.2020
Abonament TV Telekom la 10 lei pe lună prin dispozitive Chromecast

Un abonament TV Telekom este acum disponibil pentru utilizatorii care își doresc acces la programe de televiziune, dar care nu doresc să tragă cabluri noi. De asemenea, această soluție „transformă” televizoarele „non smart” într-unele conectate la internet. Oferta se numește Smart TV Stick și include un dispozitiv Chromecast și un abonament de bază de canale TV la numai 9,99 lei (2 euro).

Oferta Smart TV Stick pare să fie dedicată celor care nu au alte servicii de televiziune deja instalate. Totul se realizează prin intermediul internetului și telefonului mobil, deci nu este necesar nici un dispozitiv de tip Set Top Box și nici un card Smart CI+. Atunci când faci abonamentul Smart TV Stick (perioadă contractuală de 24 de luni) primești un dispozitiv Chromecast și acces la aplicația de mobil Telekom TV care oferă acces în varianta de bază la 47 de canale de televiziune. Cei care vor acces la o ofertă mai bogată, de 71 de canale, pot opta pentru abonamentul mai scump, de 25 de lei (5 euro). Chromecast-ul este oferit în chirie gratuit pe perioada contractuală.

Folosind un smartphone, poți alege din aplicație canalele TV pe care dorești să le vizionezi și apoi le poți „trimite” spre Chromecast-ul conectat la televizor. De altfel, telefonul mobil devine de asemenea „telecomanda” televizorului, putând astfel schimba canalul mai rapid. Desigur, pentru funcționarea abonamentului Smart TV Stick este necesară o conexiune la internet, însă nu este necesar un abonament la internet de la Telekom, serviciul fiind funcțional pe oricare conexiune disponibilă. Desigur, fiind vorba despre un Chromecast obișnuit, acesta permite redarea de conținut de pe oricare altă aplicație compatibilă precum Netflix, YouTube, Spotify, HBO Go și multe altele.

Alte câteva noi oferte pentru serviciile Telekom anunțate ieri sunt oferte pentru serviciul de televiziune prin cablu și telefonie mobilă. Pentru televiziune, cei care se abonează în perioada 6 aprilie – 17 mai 2020, vor plăti doar jumătate din prețul abonamentului timp de 6 luni și au incluse în abonament în primele 12 luni acces la HBO și aplicația HBO Go, cât și Smart TV Stick gratuit, alături de livrare gratuită la domiciliu a dispozitivului.

Cei care se portează la Telekom au 50% reducere în primele 12 luni din costul abonamentului (3 euro pe lună) pentru beneficii nelimitate (internet, SMS, voce). Cei care optează și pentru un telefon Huawei P40 Lite E la portare vor plăti 9 euro pe lună, costul abonamentului + rata telefonului (3 + 6 euro). Există și opțiunea de a opta pentru un Samsung Galaxy A40 la 10 euro pe lună (3 + 7 euro).  Ofertele sunt valabile doar pentru abonamentele care sunt încheiate pe o perioadă contractuală de 24 de luni.

Acest abonament TV Telekom „Smart TV Stick” este primul de acest gen pentru Telekom din lume și totodată primul din România, alți operatori incluzând acces la serviciile de televiziune prin aplicații de smartphone doar alături de abonamentele clasice.

Citește și

Telekom scumpeşte abonamentele pentru servicii mobile şi fixe: telefon, internet şi televiziune

Cele mai bune oferte de internet fix în 2020. Care sunt diferenţele între DIGI/RDS, Orange, Telekom sau Vodafone/UPC

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult