Aflată în plin război cu Apple, compania Epic a lansat carcase de iPhone și AirPods

28.05.2021
Aflată în plin război cu Apple, compania Epic a lansat carcase de iPhone și AirPods
Foto: Twitter/Fortnite

Epic Games a lansat, în parteneriat cu producătorul Casetify, o ediție limitată de carcase pentru telefoane Fortnite. Cele două companii oferă, de asemenea, curele pentru smartwatch-uri Apple și protecții pentru căștile AirPods.

Noile carcase de telefoane au imagini cu diverse elemente din celebrul joc video. Printre acestea se numără popularul Durr Burger.

Citește și: Epic a depus plângere împotriva Apple și în Europa. Acuză compania americană de monopol

Se vor putea bucura de noile protecții doar cei care au telefoane marca Apple. Sunt disponibile versiuni pentru modele de la iPhone 7 până la iPhone 12. Cei care au un smartphone cu sistem de operare Android vor trebui să caute în altă parte carcase cu tema Fortnite.

Este ciudat faptul că Epic a lansat aceste accesorii pentru produse marca Apple. Cele două companii se află în război deschis după ce Apple a eliminat din App Store chiar jocul Fortnite.

Carcasele pentru AirPods și AirPods Pro vin în doar două versiuni: „Fortnite Sticker” și „Welcome to the Party Band”. Acestea costă 35 de dolari bucata.

Prețurile carcaselor de telefoane variază între 50 și 60 de dolari. Curelele pentru ceasurile Apple Watch au prețul de 52 de dolari bucata.

Este oferită și o sticlă de apă, disponibilă în variante de 550 ml și 770 ml.

Sursa: Go4games.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult