BLACK FRIDAY 2016 la F64. „Vânătoarea de oferte” are loc la magazinul foto-video în perioada 18-20 noiembrie

03.11.2016
BLACK FRIDAY 2016 la F64. „Vânătoarea de oferte” are loc la magazinul foto-video în perioada 18-20 noiembrie

BLACK FRIDAY 2016 la F64. Magazinul specializat pe produse foto-video a anunţat că va lansa o companie de Black Friday sub numele de „Vânătoarea de oferte“, între 18 şi 20 noiembrie.

 

F64 anunţă că oricine va cumpăra un produs din magazin în perioada 1 – 17 noiembrie va primi înapoi diferenţa de preţ dacă produsul achiziţionat va fi la reducere de Black Friday. Diferenţa va fi returnată sub formă de voucher, în perioada 25 – 30 noiembrie) Mai mult, orice aparat foto inclus în campania de Black Friday le aduce automat clienţilor un cupon de 4% din valoarea achiziţiei, pe care îl pot folosi pentru cumpărături în perioada 1 – 31 ianuarie 2017.

 

„Vânătoarea de oferte” de Black Friday aduce preţuri speciale la o selecţie variată de produse, de la aparate şi obiective foto profesionale la bliţuri, imprimante, telefoane inteligente sau medii de stocare. Vor fi incluse în campanie şi drone, accesorii şi acumulatori.

 

Consultanţii magazinului recomandă crearea din timp a unui cont pe site. Acolo, vor fi introduse datele de livrare pentru a plasa comenzile cât mai rapid în weekend-ul reducerilor.

 

 

Pentru cele trei zile dedicate Black Friday, F64 s-a pregătit cu program non-stop pentru call center în noaptea dintre joi spre vineri, când va porni campania „Vânătoarea de oferte”, şi a dublat numărul consultanţilor din magazinul fizic. Astfel, toţi clienţii vor avea parte de cele mai bune sfaturi şi vor putea face cele mai inspirate şi informate alegeri. Vineri şi sâmbătă, magazinul este deschis între 09.00 şi 22.00, iar duminică va fi între 10.00 şi 16.00.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult