Black Friday la Dedeman: Ce produse interesante sunt încă disponibile cu preț redus

15.11.2022
Black Friday la Dedeman: Ce produse interesante sunt încă disponibile cu preț redus

Campania Black Friday 2022 va continua la Dedeman până pe 20 noiembrie. În oferta lanțului de magazine de bricolaj încă sunt produse interesante care beneficiază de reduceri de prețuri.

Un răcitor pentru vinuri / băuturi Samsus SRV98LMCD, cu 5 rafturi și capacitate de 33 de sticle, este disponibil la prețul de 1.700 de lei (preț înainte de BF: 2.000 de lei). Dispozitivul are două zone de răcire, termostat reglabil, iluminare interioară LED și afișaj electronic tactil.

Dedeman
Răcitorul de vinuri Samus.

Plafoniera LED inteligentă Trystan 48409-48RGBSH este disponibilă la prețul de 289 de lei (redus de la 504 lei). Dispozitivul, cu putere de 54 W, oferă suport pentru asistenții vocali digitali Google Assistant și Alexa, are aplicație dedicată și dispune de telecomandă. Intensitatea maximă a fluxului luminos este de 3.200 lumeni.

Citește și: Lidl vinde electronice utile, o jucărie deosebită și multe dispozitive de sănătate

Totodată, un televizor smart Philips 32PFS6855/12, cu tehnologie LED și diagonală de 80 cm, beneficiază de o reducere de 200 de lei, putând fi achiziționat la prețul de 899 de lei. Dispozitivul are rezoluție Full HD (1.080p) și este certificat HDR 10.

Din oferta de Black Friday face parte și o boxă portabilă Akai ABTS-21H, cu putere de 6,5 W. Aceasta este disponibilă la prețul de 109 lei (prețul inițial: 119 lei). Dispozitivul are radio FM și oferă conectivitate Bluetooth sau prin jack audio de 3.5 mm. Boxa are indicator LED pentru nivelul bateriei.

Totodată, un radio MP3 player, modelul PNI Clementine 8450BT, costă, la Dedeman, 99 de lei. Dispozitivul poate susține patru difuzoare de câte 45 W (putere audio totală de 180 W), oferă conectivitate Bluetooth, USB, AUX In și are slot pentru carduri SD. Este interesant faptul că aparatul poate fi folosit pe post de kit hands-free pentru apeluri telefonice.

Un panou solar fotovoltaic monocristalin Hoff, cu putere de 450 W, costă 999 de lei, prețul fiind redus de la 1.200 de lei.

Pentru Sărbători este disponibilă o decorațiune de exterior sanie cu ren. Sistemul include 75 LED-uri cu lumina albă rece și beneficiază de certificare IP44. Decorațiunea costă 99 de lei, prețul fiind redus cu 41%.

Foto: Dedeman.ro

Citește și: Black Friday continuă la Dedeman: Produse de gaming interesante disponibile la reducere

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult