Lidl vinde electronice utile, o jucărie deosebită și multe dispozitive de sănătate

14.11.2022
Lidl vinde electronice utile, o jucărie deosebită și multe dispozitive de sănătate

O nouă săptămână aduce noi oferte de electronice și gadgeturi la Lidl. Compania vinde, începând de astăzi, două dispozitive interesante cu telecomandă, o instalație pentru Sărbători și o priză.

Începând de joi, Lidl va oferi jucării și dispozitive de sănătate. Am selectat câteva produse interesante.

Un cântar smart, cu Bluetooth, marca Medisana, va fi disponibil la prețul de 119 lei. Dispozitivul permite măsurarea greutății, a grăsimii corporale, a cantității de apă din corp, a procentului de masă musculară și a masei osoase. Mai mult, cântarul calculează indicele de masă corporală. Datele pot fi transferate prin Bluetooth în aplicația VitaDock+, disponibilă pentru Android și iOS.

Tot sub marca Medisana va putea fi găsit la Lidl un termometru cu infraroșu. Dispozitivul va avea prețul de 119 lei și va putea măsura temperatura corporală la nivelul urechii sau al frunții. Aparatul oferă trei moduri de funcționare: copii, adulți și obiecte.

Citește și: Black Friday la Dedeman: Ce produse interesante sunt încă disponibile cu preț redus

Totodată, un pulsoximetru, marca Dr. Senst, va putea fi achiziționat la prețul de aproape 80 de lei.

Lidl
Laptopul de jucărie Lexibook

 

Pentru copii va fi disponibil un laptop de jucărie educativ, marca Lexibook. Dispozitivul, cu dimensiunile 24 x 18 x 3,6 cm, va costa 189 de lei. Laptopul este potrivit pentru copii cu vârste mai mari de cinci ani și include 124 de activități (62 în română și 62 în engleză). Activitățile sunt din mai multe domenii: engleză, limba română, matematică, logică sau muzică.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult