Ce oferte interesante are Lidl în aceasă săptămână

26.07.2021
Ce oferte interesante are Lidl în aceasă săptămână

Lanțul de supermarketuri Lidl a introdus noi produse în ofertă, începând de luni, 26 iulie.

Un irigator bucal, marca Nevadent, costă 139 de lei. Dispozitivul folosește un jet de apă pentru curățarea dinților și dispune de patru capete de periere. Aparatul beneficiază de rezistență medie la apă (certificare IPX4) și are rezervor cu capacitate de 500 ml. Intensitatea jetului de apă poate fi reglată, fiind disponibile cinci trepte.

Lidl vinde, tot acum, o bandă cu LED-uri, cu lungime de 3 metri. Aceasta poate fi montată în spatele pieselor de mobilier sau al televizoarelor. Banda are cablu de alimentare cu întrerupător și lungime de 2 metri. Dispozitivul costă 30 de lei.

Sunt disponibile, de asemenea, mai multe plafoniere LED, marca Livarno Home, una (de 18 W, 1.850 lm) la prețul de 70 de lei și alta (11 W, 1.100 lm) la prețul de 30 de lei.

Tot în această săptămână, Lidl vinde trei produse de igienizare interesante: un mop cu aburi, un aparat de curățare cu aburi și un dozatorul de săpun atomat, cu senzor.

Ofertele Lidl de joi

Începând de joi, 29 iulie, Lidl va vinde căști audio Bluetooth over-ear, la prețul de 90 de lei. Produsul, marca SilverCrest, va oferi o autonomie de până la 36 de ore pentru muzică, la o încărcare completă.

Tot atunci, la Lidl va fi disponibilă o mașină de cusut Pfaff, care va costa 499 de lei. Mașina poate efectua 800 de cusături pe minut, oferă trei poziții ale acului și posibilitatea realizării a 24 de tipuri diferite de cusături. Vor fi disponibile și o serii de accesorii pentru cusut și mașină, inclusiv o geantă.

Utilă ar putea fi și lampa LED de birou (800 lm) cu gât flexibil, marca Livarno Lux, disponibilă la prețul de 60 de lei. Aceasta va dispune de cablu cu lungime de 2 metri.

Sursa: Lidl.ro

Citește și:

Oferte cu care Dedeman vrea să atragă atenția clienților în această săptămână

Adevărul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”

FOTO: Descoperire surprinzătoare făcută la metrou de un călător cu ochi de vultur

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult