Compania Twitter ar putea fi cumpărată de gigantul american Disney

Compania Twitter ar putea fi cumpărată de gigantul american Disney

Compania americană Disney lucrează împreună cu un consilier financiar pentru a evalua o posibilă ofertă pentru Twitter, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

După interesul pe care l-a generat, Twitter a demarat un proces pentru a evalua o potenţială vânzare. Salesforce ia de asemenea în considerare o ofertă şi lucrează împreună cu Bank of America pentru a evalua implicaţiile, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

Reprezentanţi ai Twitter şi Dinsey nu au comentat încă afirmaţiile surselor din piaţă.

Speculaţiile că Twitter va fi vândută au început să capete contur în ultimele luni, culminând cu vestea de săptămâna trecută că Salesforce ar fi interesată.

Acţiunile Twitter au crescut cu 21% vineri după discuţiile legate de vânzare. Disney, dacă va face vreo ofertă, ar putea să ajute compania cu strategia de streaming video. Jack Dorsey, directorul executiv al Twitter, este de membru în consiliul director al Disney.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video