Continuă reducerile la Carrefour: Dispozitive interesante încă disponibile cu preț mai mic

25.11.2022
Continuă reducerile la Carrefour: Dispozitive interesante încă disponibile cu preț mai mic

Campania Black Friday continuă la Carrefour până pe 4 decembrie, iar în oferta companiei se găsesc încă produse interesante cu preț mai mic. Am făcut o selecție cu cinci dispozitive care ni s-au părut interesante.

Pentru cei care doresc un smartphone ieftin, de la un producător de încredere, este disponibil la Carrefour modelul Samsung Galaxy A04s. Pe scurt, modelul are ecran cu diagonala de 6,5” (rezoluție de 720 x 1.600 pixeli), procesor Exynos 850, 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB (plus slot pentru carduri micro-SD), cameră cu senzor principal de 30 MP și baterie cu capacitate de 5.000 mAh. Telefonul costă 580 de lei. Smartphone-ul este disponibil în culorile alb, negru și verde.

Samsung Galaxy A04s

Totodată, un laptop ASUS X515EA-BQ850 este disponibil la prețul de 1.499 de lei (înainte costa, la Carrefour, 2.000 de lei). Computerul portabil are ecran Full HD cu diagonala de 15,6”, procesor Intel Core i3-1115G4, grafică Intel UHD, 8 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 256 GB pe SSD.

Un aspirator smart robot Xiaomi Mop 2 Lite este vândut de Carrefour cu o reducere de 25%. Prețul actual este de 1.050 lei. Dispozitivul are 25 de senzori, recipient pentru praf cu capacitate de 450 ml și oferă mai multe moduri de aspirare. Aspiratorul poate fi personalizat în detaliu din aplicația dedicată.

Pentru birou, util poate fi kit-ul de tastatură și mouse wireless Logitech Desktop MK270. Dispozitivele se conectează la PC prin intermediul unui receiver USB de 2.4 GHz. Tastatura are opt taste programabile și canale de scurgere pentru lichidele vărsate accidental pe ea. Kit-ul costă 118 lei (preț redus de la 170 de lei).

Căștile true wireless JBL Tune 130 NC, apreciate de utilizatori, sunt disponibile la prețul promoțional de 370 de lei (costau 500 de lei înainte la Carrefour). Dispozitivele au, așa cum se vede din numele lor, tehnologie active noise cancellation, sunt rezistente la stropi (IPX4) și autonomie de până la 40 de ore (căști plus carcasă) pentru muzică, cu funcția ANC dezactivată.

CITEȘTE ȘI:

Kaufland are o ofertă bogată de accesorii pentru Sărbători. Recomandările noastre

Avalanșă de produse auto pentru sezonul rece, la Kaufland. Prețuri și disponibilitate

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult