Cum poți face o programare la salon direct pe de telefon sau laptop

21.04.2021
Cum poți face o programare la salon direct pe de telefon sau laptop

În zilele noastre, tot mai multe task-uri pe care le îndeplinim pot fi rezolvate destul de ușor, prin intermediul aplicațiilor dedicate. Vorbim despre posibilitatea de a controla sistemele casei, de a optimiza funcționarea unei centrale, despre aplicații prin care faci shopping. Așadar convinși că online este mai simplu suntem cu toții. Acum se pare că poți face online și programarea la salon. În acest sens ai nevoie doar de câteva minute și de platforma Stailer.

Online este mai simplu pentru toți

Dacă și tu ai trecut prin nesuferita poveste de a fi nevoit să te programezi la un salon și asta a durat destul de mult, acum vei aprecia mai mult ca oricând Stailer.ro. Vorbim despre o platformă dedicată pentru toți cei din Iași, Cluj Napoca, București, Timișoara și Oradea, întrucât programările pot fi realizate la saloane din aceste orașe.

Concret, accesând pagina stailer.ro și selectând rând pe rând toate detaliile de interes – dată, oră, serviciul dorit – sunt filtrate opțiunile ce corespund cu toate aceste preferințe. Iar de programat, concret, o puteți face prin simpla alegere a salonului dorit. Pentru fiecare salon în parte sunt menționate detalii, fotografii și recenzii, inclusiv tarife.

Cât vă costă să vă programați online versus cât vă costă să vă programați clasic, telefonic

În dulcele stil clasic, să vă programați telefonic presupune mai întâi de toate să pierdeți vremea căutând salonul cu pricina. Ce-i drept multe dintre saloane au pagină online, de prezentare, însă căutând rând pe rând pe fiecare dintre acestea, înseamnă timp pierdut. Telefonând constant și ținând cont de un anumit interval orar înseamnă, de asemenea, timp pierdut.

Programarea la un salon utilizând platforma stailer.ro pentru a găsi servicii de cosmetica masculina in Bucuresti sau orice tip de serviciu de cosmetică, hair and beauty pentru femei înseamnă un timp mai eficient consumat. Același loc găzduiește variante diverse de saloane din marile orașe. Acestea sunt disponibile pentru programări în intervalul orar dorit, totul se poate realiza online, cu minim de efort.

Cost total – zero. Utilizarea platformei nu vă costă nimic și în plus poate fi utilizată pentru programări nenumărate, oricând, de pe telefon sau laptop.

Digitalizarea nu este un compromis!

Pentru scepticii care cred că tehnologia avansează prea mult și asta va însemna un minus pentru umanitate, pentru sceptici, pentru cei care preferă în continuare clasicul trebuie spus că digitalizarea nu  este un compromis. Iată exemplul Stailer, care ne demonstrează că două trei click-uri sau o simplă butonare de pe telefon accesând pagina stailer.ro poate fi mai eficient decât să suni constant de la un salon la altul.

Digitalizarea și în acest domeniu înseamnă un avantaj pentru toți cei care au nevoie de soluții pentru că timpul să fie mai eficient consumat. Este o resursă importantă pentru noi toți și oricând ai șansa să salvezi câteva minute, de ce să nu o faci? Stailer îți poate găsi mai rapid un salon disponibil să te primească imediat, poate chiar și în decursul aceleiași zile. Încearcă!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult