Două mall-uri din România au implementat serviciul exclusivist Indoor Google Maps

05.09.2017
Două mall-uri din România au implementat serviciul exclusivist Indoor Google Maps

Centrele comerciale Promenada şi Mega Mall, aflate în portofoliul NEPI Rockcastle, sunt primele mall-uri din România care implementează serviciul Indoor Google Maps. În prezent, serviciul este disponibil pentru un număr restrâns de destinaţii din întreaga lume. Cele două centre comerciale şi aeroportul din Timişoara sunt singurele obiective partenere Indoor Google Maps din România.

 

Cu ajutorul serviciului, vizitatorii Promenada şi Mega Mall pot naviga mai uşor în interiorul celor două centre comerciale, cu ajutorul telefonului mobil.

 

Pentru a folosi Indoor Google Maps, vizitatorii acestora trebuie să deschidă aplicaţia Google Maps pe telefonul mobil şi să caute pe hartă mall-ul în care doresc să meargă. Utilizatorii pot vizualiza planul detaliat al clădirii făcând zoom pe hartă şi pot selecta etajul pe care doresc să îl urmărească.

La finalul acestui an serviciul Google va fi prezent în toate centrele comerciale NEPI Rockcastle din România.

 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult