Elon Musk, acuzat de hărțuire sexuală: I-ar fi oferit un cal unei stewardese în schimbul unui masaj erotic

20.05.2022
Elon Musk, acuzat de hărțuire sexuală: I-ar fi oferit un cal unei stewardese în schimbul unui masaj erotic
Foto: Profimedia Images

O stewardesă ar fi primit 250.000 de dolari de la compania SpaceX pentru a nu îl acuza pe fondatorul acesteia, Elon Musk, de hărțuire sexuală, potrivit surselor Business Insider.

Miliardarul a fost acuzat de femeie de comportament nepotrivit în 2018, iar incidentul s-ar fi petrecut în 2016. SpaceX deține o flotă de avioane private, iar stewardesa lucra la bordul unuia dintre acesteia, un model Gulfstream G650ER.

Potrivit Business Insider, însoțitoarele de zbor ale SpaceX sunt încurajate să urmeze cursuri de masaj. Musk ar fi agresat-o pe stewardesă în timpul unei astfel de sesiuni. Incidentul a fost povestit, pentru sursa citată, de o prietenă a presupusei victime. Publicația susține că a avut acces la mai multe documente și e-mailuri din acest caz.

Masaj erotic în schimbul unui cal

Când femeia a intrat în cabina privată a miliardarului, acesta era aproape gol, având doar zonele intime acoperite cu o pătură. Miliardarul ar fi mângâiat-o pe femeie pe picior, iar apoi i-ar fi arătat organul sexual. Potrivit sursei, Musk i-ar fi propus însoțitoarei de zbor să îi facă un masaj erotic. El i-ar fi promis femeii că îi cumpără un cal, deoarece cunoștea pasiunea acesteia pentru călărie.

Elon Musk
Incidentul s-ar fi petrecut în 2016 într-un avion privat Gulfstream G650ER, precum cel din imagine. (Foto Profimedia)

Femeia ar fi refuzat avansurile lui Musk. Potrivit prietenei ei, stewardesa a terminat masajul fără a întreține relații sexuale cu fondatorul SpaceX.

Elon Musk a negat acuzațiile și a spus că va reveni cu mai multe detalii deoarece sunt mult mai multe lucruri de spus în această poveste. El a precizat că s-ar fi aflat mai demult, în cei 30 de ani de carieră pe care îi are, dacă obișnuia să hărțuiască sexual femei.

Vicepreședintele responsabil cu probleme juridice al SpaceX a declarat că nu comentează despre înțelegerile de acest fel făcute de companie.

Citește și: Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul” oamenilor

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult