Go4it.ro a lansat emisiunea Știrile Go4it, prezentată de Iuliana Dumbravă

05.06.2023
Go4it.ro a lansat emisiunea Știrile Go4it, prezentată de Iuliana Dumbravă

Go4it.ro, cel mai popular site de tehnologie din România, a lansat emisiunea Știrile Go4IT. Aceasta este difuzată în fiecare vineri pe site-ul publicației, pe canalul oficial de YouTube și pe alte platforme de social media.

Emisiunea este găzduită de Iuliana Dumbravă, un prezentator cu experiență în televiziune și online.

„Prezentăm, într-un format prietenos cu platformele de socializare moderne, dar și cu stilul de viață actual, în care smartphone-urile și podcast-urile ocupă locuri importante, cele mai importante noutăți din tehnologie. Acest domeniu are o influență profundă asupra modulului în care lucrăm, învățăm și ne distrăm. Știrile sunt produse de o echipă cu mare experiență în domeniu”, a declarat Adrian Popa, coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro.

Știrile Go4it reprezintă o selecție de zece știri relevante din ultima săptămână, din domenii variate, precum: smartphone-uri, inteligență artificială, drone, jocuri video, filme & seriale, energie regenerabilă sau știință.

Go4it.ro face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, liga2.ro, csid.ro, descopera.ro, verdict.ro, ciao.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News