Gwen Stefani, ironizată pentru modul în care ține un smartphone în noul ei videoclip

11.01.2021
Gwen Stefani, ironizată pentru modul în care ține un smartphone în noul ei videoclip
Foto: captură de ecran

Gwen Stefani a fost ironizată pentru modul în care ține un smartphone Pixel 5 în cel mai nou videoclip al său, lansat pentru piesa „Let Me Reintroduce Myself”.

Artista ține, într-un cadru, telefonul marca Google invers. Gwen Stefani nu este o utilizatoare de Android, iar smartphone-ul apare în clipul video din motive comerciale.

Interpreta piesei „Don’t speak” este o utilizatoare cunoscută de iPhone, după cum arată și postările făcute de ea pe Twitter de-a lungul timpului.

Gafele legate de telefoanele pe care trebuie să le promoveze sunt frecvente în lumea celebrităților. Gal Gadot a promovat Huawei Mate 10 Pro postând mesajul de pe un iPhone, iar cuplul John Legend – Chrissy Teigen a promovat agresiv dispozitive Pixel în ciuda faptului că în viața de zi cu zi cei doi folosesc smartphone-uri marca Apple.

Nici artiștii pe care Samsung îi plătește pur și simplu nu pot sta departe de smartphone-urile produse de rivala Apple. Un mesaj de pe contul de Twitter al celebrei formații K-pop BTS a fost publicat de pe iPhone. Formația din Coreea de Sud are un parteneriat puternic cu Samsung, cel mai mare jucător de pe piața mondială de smartphone-uri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult