Încă un artist plătit de Samsung a fost prins folosind iPhone

14.06.2020
Încă un artist plătit de Samsung a fost prins folosind iPhone

Artiștii pe care Samsung îi plătește pur și simplu nu pot sta departe de smartphone-urile produse de rivala Apple. După ce compania a dat în judecată o vedetă TV din Rusia, care era ambasadorul său de brand, pentru că a folosit în public un iPhone X, ne-am fi așteptat ca influencerii care primesc bani de la gigantul din Coreea de Sud să fie mai atenți.

Iată că acest lucru nu s-a întâmplat. Un mesaj de pe contul de Twitter al celebrei formații K-pop BTS a fost publicat de pe iPhone, transmite Business Insider. Deși a fost șters repede, momentul a fost imortalizat de utilizatorii cu ochi de vultur, care au făcut capturi de ecran.

Formația din Coreea de Sud are un parteneriat puternic cu Samsung, cel mai mare jucător de pe piața mondială de smartphone-uri. Telefonul pliabil Galaxy Z Flip au fost promovat de membrii acesteia în videoclipuri și pe rețelele de socializare online.

Smartphone-urile Apple sunt preferate clar de vedete. Samsung a încercat să contracareze acest lucru prin lansarea, în urmă cu câțiva ani, a programului White Glove, prin care își propunea să atragă celebrități în „barca” sa. Programul nu mai există astăzi.

Gafele de acest fel sunt frecvente

Oamenii cunoscuți sunt prinși frecvent folosind smartphone-uri pe care nu ar trebui să le folosească în public. Șeful Xiaomi, unul dintre cei mai mari producători de telefoane cu Android, a publicat o postare pe Weibo de pe un iPhone, iar incidentul s-a dovedit a fi unul controversat.

Anul trecut, șeful Realme India a publicat un mesaj pe Twitter de pe un iPhone.

Totodată, mai multe celebrități care erau imaginea unor producători de smartphone-uri cu Android – printre care Adam Levine, Robert Downey Jr. sau Gal Gadot – au fost prinse folosind iPhone.

Primul incident notabil s-a petrecut în 2013, când s-a aflat că Alicia Keys folosea un iPhone, deși era director creativ (o funcție onorifică, de imagine) la compania BlackBerry.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult