În epoca dronelor, oamenii nu mai cumpără camere GoPro. Compania a publicat rezultate financiare dezastruoase pentru T3

04.11.2016
În epoca dronelor, oamenii nu mai cumpără camere GoPro. Compania a publicat rezultate financiare dezastruoase pentru T3

Acţiunile GoPro au scăzut semnificativ după ce compania a raportat rezultate financiare mult sub aşteptările analiştilor, pentru cel de-al treilea trimestru al acestui an. Producătorul de camere video de acţiune a înregistrat pierderi de 84 milioane de dolari în perioada amintită, o cifră dublă faţă de cea prognozată de analişti. Compania a înregistrat, în T3, venituri de 241 milioane de dolari, în scădere cu 40% comparativ cu perioada similară din 2015.

Rezultatele au fost cauzate de cererea slabă pentru camere de acţiune. În septembrie, compania a intrat pe o nouă piaţă, cea a dronelor, atunci când a anunţat modelul Karma.

 

 

GoPro se aşteaptă ca şi ultimul trimestru al acestui an să fie unul slab, în ciuda faptului că include Black Friday şi perioada sărbătorilor de iarnă.

 

Compania se aşteaptă să revină pe creştere în 2017. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult