Lidl, 10 mai: Cele mai interesante produse din oferta retailerului german. Ofertele de joi

10.05.2021
Lidl, 10 mai: Cele mai interesante produse din oferta retailerului german. Ofertele de joi

Lidl, al doilea cel mai mare retailer din România, are noi produse atractive în ofertă, începând de luni, 10 mai.

Atrage atenția aparatul de vidat, marca Silvercrest Kitchen Tools, ferit la prețul de 139 de lei. Dispozitivul a fost gândit pentru role de folie cu lățimea de maxim 30 cm și este prevăzut cu port pentru caserole și pungi cu ventil de vidare.

Lidl vinde și un aparat pentru preparat înghețată, la prețul de 349 de lei. Dispozitivul, tot marca Silvercrest Kitchen Tools, poate fi folosit pentru prepararea îngheţatei sau a sorbetului. Durata de preparare este de 50 – 80 minute, în funcție de rețetă. Aparatul are o capacitate de 700 ml. Accesoriile incluse în cutie sunt: cupă de măsurare, lingură de înghețată, spatulă de silicon și cinci lingurițe de măsurare.

Prețul produsului este competitiv. La eMAG, modelul De’Longhi Il Gelataio IC8500, apreciat de clienți, costă 399 de lei.

Citește și Kaufland, 12 mai: Accesorii, unelte și produse interesante din ofertă

Retailerul vinde, de asemenea, noi tipuri de scule electrice. Un ciocan rotopercutor, marca Parkside, poate fi achiziționat la prețul de 199 de lei. Aparatul, cu putere de 1.050 W, permite un diametru maxim de găurire de 26 mm în beton și piatră, 13 mm în metal și 32 mm în lemn. Produsul este livrat cu cutie de transport și accesorii. Cablul de alimentare are o lungime de 4 metri.

Lidl are în ofertă și un polidisc, tot marca Parkside. Aparatul, cu putere de 2.000 W, costă 219 lei. Carcasa este realizată din aluminiu, iar mânerul are o suprafață antialunecare. Cablul de alimentare are lungime de 4 metri. Retailerul vinde și discuri de tăiere, pentru diverse materiale, la prețul de 24,99 lei/bucata.

Lidl oferă accesorii interesante pentru îngrijirea personală

La categoria îngrijire personală atrage atenția oglinda cu iluminare LED. Dispozitivul are prețul de 90 de lei și dispune de trei trepte pentru reglarea intensității luminii. Pornirea se face prin atingerea unui senzor tactil de pe suprafața oglinzii. Diametrul suprafeței de oglindă este de 17,5 cm. În pachet este inclusă bateria necesară pentru funcționare.

În magazinele Lidl este disponibil, în această perioadă, un epilator IPL, marca Sanitas, la prețul de 399 de lei. Tehnologia IPL duce într-o stare latentă rădăcina firului de păr și împiedică astfel creșterea rapidă a acestuia. Aparatul poate fi utilizat la nivelul următoarelor suprafețe ale corpului: față, zona axială, brațe, abdomen, zona inghinală, spate, piept, picioare.

Retailerul are în ofertă și un aparat de tuns/ras părul corporal, cu acumulator, marca Philips (Series 3000 BG3010). Produsul costă 119 lei și are autonomie maximă de 50 de minute. Timpul de încărcare este de aproximativ 8 ore. Aparatul are un rating 4,08 la eMAG, din 38 de review-uri.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău

Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai poate fi remediată VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult