Lidl, 19 aprilie: Produsele interesante care au intrat în oferta magazinelor retailerului

19.04.2021
Lidl, 19 aprilie: Produsele interesante care au intrat în oferta magazinelor retailerului

Lidl a publicat pe site noile oferte, iar printre acestea sunt câteva produse care ne-au atras atenția.

Pentru șoferi este disponibilă o lampă de lucru LED, cu acumulator, la prețul de 50 de lei. Dispozitivul, marca Parkside, include acumulator de 2.200 mAh. Retailerul oferă și un model cu baterii, marca Ansmann, la prețul de 40 de lei.

Tot la categoria auto, Lidl vinde un suport simplu pentru smartphone, care se prinde la grila de la sistemul de AC/ventilație. Dispozitivul, marca Ultimate Speed, costă 20 de lei.

Interesant este și compresorul portabil marca Parkside, care costă 199 de lei. Cu o putere de 1.100 W, aparatul oferă o presiune maximă de 8 bar. Furtunul are lungime de 3 metri, iar cablul de alimentare are 5 metri.

Retailerul mai are în ofertă o trotinetă din aluminiu, marca Crivit, la prețul de 229 de lei. Aceasta suportă o greutate maximă de 100 kg și are suspensie pe față și spate.

Compania vinde, de asemenea, o plită cu inducție, marca Silvercrest Kitchen Tools, la prețul de 149 de lei. Aparatul, cu putere de 2.000 W, oferă 10 trepte de temperatură și are trei programe automate.

Citește și Kaufland, 21 aprilie: Ofertele interesante pe care le are cel mai mare retailer local

Interesantă este, de asemenea, cana pentru fiert apa. Produsul, tot marca Silvercrest Kitchen Tools, are prețul de 100 de lei. Fierbătorul are lumină LED care se schimbă pe măsură ce crește temperatura, capacitate maximă de 1,7 litri și cablu cu lungime de 80 cm.

Lidl are în ofertă și căni pentru filtarea apei de la robinet, model Brita Aluna. Vasul costă 70 de lei și are capacitate de 2,4 litri. Un pachet de trei filtre Brita Maxtra este oferit de retailer la prețul de 90 de lei.

Pentru terase și foișoare, Lidl oferă un dispozitiv UV anti-insecte, cu acumulator, la prețul de 70 de lei. Aparatul are autonomie de până la opt ore și beneficiază de rezistență medie la apă (IPX4). Lidl vinde și un model cu cablu, la prețul de 50 de lei.

Gândite în special pentru a fi folosite la grătar, lămpile LED cu magnet costă 50 de lei setul de două unități. Acestea au braț flexibil, rotativ la 360° și funcționează pe baterii, care sunt incluse în pachet.

Foto: Lidl.ro, Shutterstock

V-ar putea interesa, de la partenerii noștri:

Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este incredibil

Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce urmează e uluitor

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult