Produsele interesante pe care le are Kaufland în ofertă săptămâna aceasta

21.04.2021
Produsele interesante pe care le are Kaufland în ofertă săptămâna aceasta

Retailerul Kaufland a publicat noul catalog de produse, valabil în perioada 21 – 27 aprilie.

Compania vinde o lampă de lucru cu magnet, la prețul de 15 lei. Dispozitivul, care folosește LED-uri, este realizat din plastic și cauciuc și funcționează cu trei baterii AA, incluse în cutie.

Tot din oferta actuală face parte o lanternă cu șapte LED-uri laterale și unul frontal. Produsul costă 10 lei și include, în pachet, cele trei baterii AA necesare pentru funcționare.

Pasionații de proiecte de tip DIY ar putea fi interesați de setul de burghie și biți, care costă doar 15 lei. Din acesta fac parte 22 de piese realizate din crom-vanadiu. În cutie este inclus și un adaptor magnetic care se prinde la mandrina șurubelniței electrice.

Citește și Lidl, 19 aprilie: Produsele interesante care au intrat în oferta magazinelor retailerului

Kaufland anunță și o reducere de 40% la uneltele Einhell semnalizate la raft. Printre acestea se numără un cutter rotativ, o șurubelniță cu clichet și o cheie hexagonală cu opt capete. Fiecare produs este vândut la prețul de 12,49 de lei.

Pentru aranjarea sculelor în atelier, retailerul vinde un suport de perete, marca proprie My Project. Sistemul costă 100 de lei și include elemente de prindere, cutii de depozitare și cârlige de susținere.

Util în gospodărie ar putea fi și fierăstrăul electric sabie de 850 W vândut de Kaufland. Dispozitivul, marca My Project, costă 169,90 lei și oferă o adâncime de tăiere cuprinsă între 8-160 mm.

La preț promoțional, redus cu 37%, este disponibil un pistol cu aer cald, tot marca My Project. Aparatul costă 50 de lei, are patru duze, cablu cu lungime de 3 metri și oferă o temperatură maximă de lucru de 600 de grade Celsius.

Printre produsele actuale se găsește și o surpriză – un tricou pentru bărbați cu formația KISS, oferit la prețul de 25 de lei. Sunt disponibile mărimi cuprinse între M și XXL.

Retailerul mai vinde, la ofertă, un robot de bucătărie cu putere de 600 W, la prețul de 269,90 lei. Bolul are capacitate de 5 litri, iar în pachet sunt incluse accesorii de mixare.

Tot pentru bucătărie, la Kaufland este disponibil un cuptor electric, marca Victronic, la prețul de 199,90 lei. Aparatul are capacitate de circa 32 de litri și include două tăvi.

Sursa: Kaufland.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult