Lidl 8 – 14 noiembrie: Cinci produse interesante disponibile în această săptămână

08.11.2021
Lidl 8 - 14 noiembrie: Cinci produse interesante disponibile în această săptămână

Lanțul de retail Lidl are mai multe produse interesante la ofertă în perioada 8 – 14 noiembrie.

Inedit este trolerul pentru copii cu rotițe. Produsul, marca Topmove, costă 119 lei și este disponibil în mai multe culori. Trolerul are dimensiunile 48 x 21 x 33 cm, volum interior de 18 litri și o greutate de 1,92 kilograme. Acesta este prevăzut cu un sistem de închidere și un buzunar interior. Trolerul poate fi tras sau transportat la umăr datorită curelei reglabile.

Citește și Idei de cadouri pentru copii: Produse interesante, disponibile săptămâna viitoare la Lidl

La același preț, de 119 lei, este disponibilă o perie electrică pentru curățenie cu acumulator, marca Silvercrest. Dispozitivul are baterie cu capacitate de 2.200 mAh și include trei capete diferite. Pentru zonele mai greu accesibile sau aflate la înălțime, în pachet este disponibil un mâner telescopic. Peria are o autonomie de aproximativ 90 de minute și beneficiază de rezistență medie la apă (certificare IPX4).

Lidl vinde un gadget auto util, tot marca SilverCrest. Încărcătorul auto costă 20 de lei și include două porturi USB care oferă încărcare rapidă. În pachet este inclus un cablu cu lungime de 100 de centimetri.

Interesant este, de asemenea, aparatul pentru îndepărtat scame Aquapur. Acesta costă 20 de lei și funcționează cu baterii.

Un alt produs util cu baterie este lanterna de lucru cu LED. Cea pe care o vinde Lidl în această săptămână se poate prinde de suprafețe metalice datorită magnetului de care dispune. Produsul este oferit la prețul de 35 de lei. Dispozitivul, marca Parkside, este 2-în-1: lanternă și baghetă luminoasă.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Black Friday 2021 la Kaufland: Ofertă bogată de electronice și alte produse utile

Black Friday 2021 la Altex: Compania are o ofertă specială în perioada 5 – 11 noiembrie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult