Idei de cadouri pentru copii: Produse interesante, disponibile săptămâna viitoare la Lidl

11.11.2021
Idei de cadouri pentru copii: Produse interesante, disponibile săptămâna viitoare la Lidl

Lidl va introduce săptămâna viitoare în ofertă mai multe jucării interesante pentru copii, care pot fi cadouri de sărbători. Printre acestea sunt două care ne-au atras atenția.

Un set de tobe electronice va fi disponibil la prețul de 249 de lei. Dispozitivul este compact, iar volumul sunetului poate fi reglat.

Tobele includ șase pad-uri dinamice: Snare, Hi-Hat, High Tom, Low Tom, Crash, Ride. Există chiar și o pedală de picior cu două moduri: Bass Drum și Hi-Hat. Utilizatorii au la dispoziție, de asemenea, zece setări de sunet: Club Rock, efect Drum N, Hip Hop, Jazz, LoFi, Salsa, Stadium Rock, Studio Rock, West Coast Hip Hop și World Percussion.

Citește și Black Friday 2021 la Kaufland: Ofertă bogată de electronice și alte produse utile

Setul are și mai multe tipuri de conexiuni: ieșire căști, MIDI OUT prin USB și AUX IN. În pachet este inclusă și o pereche de bețe. Tobele au dimensiunile 63 x 41,5 x 24,5 cm. Produsul va avea garanție de 3 ani.

Interesantă este, de asemenea, tabla magnetică, marca Clementoni, pe care o va vinde Lidl. Aceasta va costa 50 de lei și le va permite copiilor să deseneze sau să scrie pe ea. Dispozitivul are dimensiunile 30 x 40 x 2,5 cm și va fi disponibil în mai multe combinații de culori.

Din oferta de jucării a retailerului vor mai face parte: mașinuțe, păpuși, cărți, jocuri sau mingi.

CITEȘTE ȘI:

Veste proastă înainte de sărbători. Un cadou mult așteptat, indisponibil anul acesta!

Uluitor: Ce se întâmplă cu hainele nevândute de la Zara, LC Waikiki sau Reserved?

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult