Microsoft dă asigurări că va susţine Windows 10 Mobile mulţi ani de acum încolo

27.04.2016
Microsoft dă asigurări că va susţine Windows 10 Mobile mulţi ani de acum încolo
După cifrele de vânzări slabe anunţate de Microsoft pentru gama Lumia recent, mulţi oameni s-au întrebat cât timp va mai investi compania în propriul sistem de operare mobil. Gigantul a vândut doar 2,3 milioane de smartphone-uri Lumia în primul trimestru al acestui an (al treilea fiscal al companiei), mai puţine cu 73% comparativ cu perioada similară a anului trecut, când compania a livrat 8,6 milioane de terminale. 
 
Citeşte şi: Numărul de telefoane Lumia vândute de Microsoft în primul trimestru al anului a scăzut cu 73%
 
Totuşi, compania nu se dă bătută. „Microsoft va continua să susţină Windows 10 Mobile pentru mulţi ani de acum încolo”, a scris Terry Myerson, vicepreşedintele responsabil cu divizia Windows şi Dispozitive, într-un e-mail trimis partenerilor. Mai mult, el a adăugat că Microsoft va continua să lanseze smartphone-uri sub brand propriu. 
 
 
Terry Myerson
 
Potrivit zvonurilor, compania va lansa un telefon Surface în luna aprilie a anului viitor. Probabil la acest model s-a referit vicepreşedintele responsabil cu marketingul, Chris Capossella, când a spus recent că Microsoft dezvoltă un „dispozitiv revoluţionar”. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video