O companie IT din România anunță 25 de zile de concediu plătit pentru toți angajații

16.05.2023
O companie IT din România anunță 25 de zile de concediu plătit pentru toți angajații
Foto: Profimedia Images

Una dintre cele mai mari multinaționale de pe piața locală, Adobe România, a anunțat că toți angajații săi vor beneficia de concediu anual plătit de 25 de zile.

„Când vine vorba de satisfacția la locul de muncă, salariul rămâne, bineînțeles, un factor extrem de important, dar nu mai este suficient pentru motivarea angajaților, cel puțin într-o industrie competitivă, cum e cea de IT. Nivelul salarial, pachetul de beneficii, oportunitățile de învățare și dezvoltare, dar mai ales, echilibrul între viața personală și profesională, timp liber și flexibilitate sunt elemente centrale în strategia noastră de atragere a talentelor și retenția de personal”, a declarat Cris Radu, Site Leader Adobe România.

În plus, în această companie zilele libere naționale care cad în zilele de weekend sunt recuperate în zilele de vineri sau luni adiacente acelui weekend.

Citește ți: Obiectul rar pe care îl primesc angajații Apple după 10 ani petrecuți în companie

Alte beneficii oferite de companie pentru angajații sunt: asistență financiară pentru adopția unui copil, buget pentru activități sportive, contribuții la plata pensiei pilonul trei, asigurare privată de sănătate și acțiuni tranzacționabile la bursă.

„Toți angajații beneficiază de un program prin care pot folosi serviciile unui psiholog, pot apela gratuit și la serviciile unui consultant financiar, au acces gratuit la cursuri ori sesiuni de meditație”, a mai spus Radu.

Adobe România are peste 1.000 de angajați. Acesta este cel mai mare centru Adobe din Europa axat pe dezvoltarea de produse software.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult