O cunoscută companie de electronice anunţă primul Private Black Friday de pe piaţa din România

09.11.2016
O cunoscută companie de electronice anunţă primul Private Black Friday de pe piaţa din România

Black Friday 2016 – LG Electronics a decis ca în acest an să organizeze în România o ediţie Black Friday mai puţin obişnuită. Compania va organiza, în parteneriat cu Media Galaxy, evenimentul „Private Black Friday”, prin care va oferi reduceri la o selecţie de produse din gama premium 2016.

 

Din ofertă fac parte cinci modele de televizoare (printre care patru OLED şi unul Ultra HD cu diagonală de 218 cm), o maşină de spălat Eco Hybrid şi un frigider Side-by-Side LG cu tehnologie Door in Door.

 

 

Produsele vor putea fi cumpărate online la preţuri speciale, timp de 3 zile, înainte de startul oficial al Black Friday. Pentru înscrierea în campanie, consumatorii se pot înregistra pe LGBlack.ro în perioada 2 – 17 noiembrie. Odată înscris, fiecare consumator va primi automat un cod de discount şi, în zilele de 15, 16 şi 17 noiembrie, poate cumpăra produsele LG exclusiv pe Mediagalxy.ro, folosind codul de discount primit.

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult