O firmă închiriază iPhone 11 Pro în România. Cât te costă pentru 12 luni

11.06.2020
O firmă închiriază iPhone 11 Pro în România. Cât te costă pentru 12 luni

Pentru cei care nu doresc să cumpere un iPhone 11 Pro, dar au nevoie de un astfel de dispozitiv pentru o anumită perioadă, dintr-un motiv sau altul, o firmă oferă spre închiriere smartphone-ul. La modelul iPhone 11 Pro 64 GB, prețurile încep de la 500 de lei/lună. Dacă telefonul este închiriat pentru o perioadă mai lungă, prețul scade, până la 230 de lei/lună (pe 12 luni).

Un iPhone 11 Pro costă, la eMAG, 5.230 de lei. Chiria pentru un an la firmă ar costa 2.760 de lei.

Firma oferă spre închiriere doar două modele de smartphone-uri. Celălalt este Pixel 4, la care prețurile încep de la 180 de lei și ajung la 380 de lei.

Firma care oferă telefonul pentru închiriere se numește Lizit.ro. Sunt disponibile și alte dispozitive, printre care tablete, camere video de acțiune, ceasuri inteligente, boxe sau console video.

Chiria pentru o consolă Play Station 4 este de 230 de lei/lună, dacă este luată pentru 30 de zile. Când dispozitivul este închiriat pentru un an, chiria lunară scade la 80 de lei.

„De multe ori, astfel de produse sunt folosite doar de câteva ori pe parcursul unui an și nu își justifica investiția”, explică firma modelul său de business.

Închirierea produselor de pe Lizit.ro se poate efectua doar folosind plata cu cardul online. Deocamdată, serviciul este oferit doar în București și Ilfov.

Clienții care se atașează de un produs pot cere să îl cumpere de la firmă, care le face o ofertă pentru achiziție. Oferta va lua în considerare suma plătită pe închiriere până în acel moment.

CITEȘTE ȘI:

iPhone 11 Pro Max și Galaxy S20 Ultra împart același defect

DxOMark: camera OnePlus 8 Pro, mai bună decât iPhone 11 Pro și Galaxy S20+

iPhone 11 este cel mai bine vândut telefon din 2020. TOP 10 include Samsung și Xiaomi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult