Ofertele Lidl din 12 aprilie. Produsele interesante care ajung în magazine joi

12.04.2021
Ofertele Lidl din 12 aprilie. Produsele interesante care ajung în magazine joi

Retailerul Lidl a publicat noul catalog cu oferte, iar printre produse se găsesc câteva care sunt atractive pentru pasionații de tehnologie, proiecte de tip DIY și activități în aer liber.

Atrage atenția letconul cu acumulator, marca Parkside, oferit la prețul de 60 de lei. Aparatul poate fi folosit pentru lipirea de fire electrice sau alte piese metalice. Dispozitivul este prevăzut cu lampă LED și oferă o temperatură maximă de 480 grade Celsius. În pachet sunt livrate 20 de grame de cositor (10 g de cositor Ø 1,0 mm și 10 g de cositor Ø 1,5 mm).

Pentru amatorii de camping, Lidl vinde o ladă frigorifică electrică, marcă proprie Crivit. Dispozitivul costă 299 de lei și are funcție suplimentară de menținere a căldurii la 65° C. Aparatul are dimensiunile 41 x 48 x 33 cm și poate fi racordat la priză de 220 V (cablu 1,6 m) sau la priză auto de 12 V (cablu 1,8 m). Lada frigorifică răcește până la 20°C sub temperatura mediului și are capacitate de 30 de litri.

Citește și: Lidl vinde noi produse interesante pentru pasionații de proiecte de tip DIY

Interesantă este și lanterna cu baterie externă, marca Livarno Lux. Aceasta costă 50 de lei și include un powerbank, care poate fi folosit pentru încărcarea de electronice, cu capacitate de 2.200 mAh. Lanterna are carcasă din metal și oferă trei funcții de iluminare: luminozitate maximă, mod economic și semnal SOS. În pachet este inclus un adaptor auto, iar dispozitivul oferă rezistență medie la praf și apă (IP44).

Un gadget util în concedii este recipientul pliabil cu dozator pentru băuturi. Acesta are capacitate de 5 litri și costă 35 de lei. Dispozitivul, marca Ernesto, dispune de mâner pentru transport și robinet. Un principiu similar folosește lampa de camping pliabilă marca Crivit. Aparatul este unul 3-în-1 și poate fi folosit ca: lampă suspendată, lampă cu picior sau lanternă de buzunar.

Interesantă este și unealta multifuncțională Crivit, oferită de Lidl la prețul de 24,99 lei. Dispozitivul include: gradație de măsurare în centimetri și țoli, clește 3-în-1 (clește plat, clește de prins și clește de tăiat sârma), pilă cu șurubelniță integrată cu cap crestat (4,5 mm), cuțit (6 cm), șurubelniță în cruce (PH2), șurubelniță cu fantă (3 mm), șurubelniță cu cap în cruce (5 mm), cuțit (3,5 cm), ferăstrău și desfăcător de conserve.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Video Go4it: Seringa „origami” ar putea ajuta în campania de vaccinare

Este uluitor cum s-a infiltrat la Casa Albă. Administrația Biden de abia acum s-a prins / Cine este „Lego”?

Acest model a mâncat un pretzel, iar la scurt timp după aceea a ajuns la spital. E uluitor ce era în covrig

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult