Lidl vinde noi produse interesante pentru pasionații de proiecte de tip DIY

13.04.2021
Lidl vinde noi produse interesante pentru pasionații de proiecte de tip DIY

Retailerul Lidl are noi produse în ofertă pentru pasionații de proiecte de tip DIY sau cei care au ateliere.

Atrage atenția un ferăstrău circular cu masă, marca Scheppach, vândut la prețul de 649 de lei. Lama poate fi înclinată pentru tăieturi exacte în unghi, iar motorul de 2.000 W are o turație maximă de 4.800 de rotații pe minut.

Pentru finisaje și ajustări, retailerul vinde o rindea electrică de 750 W, marca Parkside, la prețul de 159 de lei. În cutie sunt incluse următoarele accesorii: un limitator paralel, un limitator pentru adâncimea de fălțuire, o cheie fixă, o cheie pentru șuruburi cu cap hexagonal și un adaptor pentru sursa externă de aspirare. Aparatul are un cablu cu o lungime de 3,5 metri.

Util pentru demolări sau tăierile în zone dificile, greu accesibile, este ferăstrăul sabie, marca Parkside, oferit la prețul promoțional de 159 de lei. Dispozitivul poate fi folosit pentru tăieri în lemn, plastic, metal și materiale ușoare de construcție. Lama aparatului este de producție elvețiană, iar cablul de alimentare are o lungime de 4 metri. Randamentul maxim de tăiere este de: 160 mm în lemn, 8 mm în metal și 18 mm în aluminiu.

Un set de pânze pentru acest ferăstrău, care include trei piese, este oferit la prețul de 18 lei.

Citește și: Ofertele Lidl din 12 aprilie. Produsele interesante care ajung în magazine joi

Pentru finalizarea oricărui proiect, nelipsită în atelierul oricărui meseriaș trebuie să fie șurubelnița electrică. Modelul vândut de Lidl în acest moment costă 70 de lei. Aparatul, marca Parkside, are lampă de lucru cu LED integrată și indicator pentru starea de încărcare a acumulatorului.

O „uniformă” dedicată de meșter – compusă din două tricouri Livergy (30 de lei), pantaloni scurți Parkside (45 de lei) și set de trei perechi de șosete Cat (25 de lei) – costă, la Lidl, 100 de lei.

Foto: Lidl.ro

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult