Revolut lansează Ultra, cel mai exclusivist plan financiar din portofoliul companiei

16.06.2023
Revolut lansează Ultra, cel mai exclusivist plan financiar din portofoliul companiei

Revolut Ultra completează oferta care include deja planurile Standard (gratuit), Plus, Premium și Metal cu o opțiune ce vine la pachet cu un card placat cu platină.

Numărând peste 30 de milioane de clienți la nivel mondial, Revolut lansează cel mai exclusivist plan financiar din portofoliul său. Opțiunea Revolut Ultra costă 260 și se adresează unui segment de clientelă tot mai numeros, format din consumatorii cu un stil de viață axat pe lux și călătorii frecvente. Printre beneficiile aduse de acest plan nou se numără: accesul gratuit în lounge în peste 1.400 de aeroporturi din lume, posibilitatea de a anula călătorii, indiferent de motiv, fără a pierde banii, asigurări de călătorie cu și mai multe avantaje incluse. În plus, pachetul vine și cu acces la un serviciu de call-center, abonamente de la parteneri de top precum Financial Times, Nord VPN, WeWork și ClassPass.

Cardurile Ultra vor fi emise de Mastercard, ceea ce marchează o nouă etapă importantă pentru colaborarea dintre cele două companii.

Clienții Ultra mai beneficiază și de avantaje precum asigurare medicală de urgență, acoperire pentru probleme stomatologice, acoperirea pentru sporturi de iarnă. De asemenea, Ultra include și asigurarea de exces pentru închirierea de vehicule auto, pentru bagaje pierdute sau deteriorate, pentru zboruri întârziate (se aplică termeni și condiții).

În plus, utilizatorii Ultra vor beneficia de cashback de 10% la cazările rezervate cu Revolut Sejururi (funcția de rezervare cazări inclusă în aplicație) și acces nelimitat la schimbul valutar în 30 de monede, precum și de o limită de retragere de numerar de 2.000 lire sterline sau euro pe lună. Un client poate retrage numerar de la un ATM în valoare de până la 2.000 de lire sterline în fiecare lună, economisind astfel până la 40 de lire sterline pe an în comisioane. Indiferent unde s-ar afla pe glob, utilizatorul Ultra va putea să aibă acces fără niciun cost suplimentar la toate aceste servicii. De asemenea, clienții Ultra pot transfera fonduri, schimba bani sau face plăți fără niciun cost, indiferent de sumă, inclusiv de vineri până luni. .

Pentru clienții din România, prețul pentru un an de zile al pachetului Revolut Ultra este de 2.640 de lei. Accesul se face în bază de invitație, prin înscrierea o listă de așteptare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult