Soluţia Depanero Back-Office, dezvoltată de Zitec, va procesa peste 500.000 de produse în 2016

Soluţia Depanero Back-Office, dezvoltată de Zitec, va procesa peste 500.000 de produse în 2016
Soluţia Depanero Back-Office, dezvoltată de producătorul local de aplicaţii online Zitec, va facilita procesarea a peste 500.000 de produse în 2016, cu 80.000 mai multe faţă de numărul procesat pe parcursul anului trecut.
 
„Mulţumită eficientizării proceselor interne ale celei mai mari firme de service din România în domeniul electro-IT prin intermediul soluţiei implementate de Zitec, românii pot beneficia de cea mai mică perioadă de service pe plan local, de doar 7 zile. În următoarea perioadă, reprezentanţii Depanero se aşteaptă să scadă şi mai mult durata de soluţionare a solicitărilor primite din partea clienţilor”, potrivit unui comunicat al Zitec.
 
Proiectul Depanero.ro, de asemenea implementat de Zitec, cuprinde un CMS cu module custom, construit cu ajutorul platformei Drupal. Acesta reprezintă interfaţa dintre clienţii firmei de service electro-IT şi platforma de back-office, care a fost dezvoltată în Zend Framework.
 
 
Practic, un client trebuie doar să completeze un formular atunci când vrea să trimită un produs în service. Solicitarea este procesată prin intermediul fluxului implementat de producătorul local de aplicaţii online şi este transmisă curierului. Acesta din urmă primeşte rapid cererea de ridicare a produsului şi instrucţiunile aferente. 
 
Curierul aduce produsul în service, iar la finalizarea reparaţiilor îl returnează clientului, toţi paşii fluxului de lucru, de la statusul reparaţiei la statistici, realizându-se şi actualizându-se automat în aplicaţia Depanero de gestiune. În plus, clientul are posibilitatea de a urmări în timp real stadiul în care se află reparaţia produsului său.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult