Un analist estimează că Samsung va vinde 12 milioane de unităţi Galaxy Note7 în acest an

04.08.2016
Un analist estimează că Samsung va vinde 12 milioane de unităţi Galaxy Note7 în acest an
Galaxy Note7, noul phablet Samsung, va fi un succes major, dacă ne luăm după prognoza unui cunoscut analist. Aceştia estimează că vor fi vândute 12 milioane de unităţi în acest an. Este un număr impresionant dacă ţinem cont de faptul că mai sunt doar aproape cinci luni până la finalul lui 2016. 
 
Estimarea a fost făcută de analistul Kim Dong-won, de la Hyundai Securities. Dacă această previziune se va materializa, Note7 va fi un succes la fel de mare pentru Samsung ca şi modelul Galaxy S7 edge. Compania a livrat 13,3 milioane de unităţi S7 edge în prima jumătate a acestui an, acesta fiind cel mai bine vândut smartphone Android în acea perioadă.
 
 
Citeşte şi: Galaxy Note7: Samsung a lansat noul său phablet vârf de gamă. Tot ce trebuie să ştii despre noul model 
 
Samsung Galaxy Note7 are ecran Super AMOLED cu diagonala de 5,7 inci cu rezoluţie QHD (1.440 x 2.560 pixeli). Display-ul curbat şi spatele sunt protejate de Gorilla Glass 5. Pe piaţa din SUA, Galaxy Note7 va fi livrat cu chipset Snapdragon 820, iar versiunea globală va încorpora chipset Exynos 8890. Terminalul are o memorie RAM de 4 GB, iar capacitatea de stocare internă este de 64 GB. Note7 dispune de suport pentru carduri microSD, cu capacitate maximă de 256 GB. Camera cu senzor de 12 MP este aceeaşi de pe modelul Galaxy S7, iar acumulatorul este de 3.500 mAh. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult