Un magazin fără angajați oameni va vinde iPhone 12 și accesorii pentru telefoane

28.10.2020
Un magazin fără angajați oameni va vinde iPhone 12 și accesorii pentru telefoane
Foto: SK Telecom

Operatorul SK Telecom din Coreea de Sud deschide T Factory, un magazin fără angajați oameni, care vinde telefoane și accesorii, inclusiv noul iPhone 12.

Potrivit companiei, un client va putea achiziționa un smartphone în mai puțin de cinci minute. Magazinul a fost deschis în parteneriat cu Apple, Microsoft și alte companii.

T Factory va fi deschis pe 31 octombrie în capitala Seul, iar „T” vine de la „Tomorrow” (trad. – mâine).

Citește și: iPhone 12 a fost anunțat! Cum arată, cât costă și ce promite primul iPhone cu 5G

„Va fi un loc al inovației unde oameni din diverse domenii se vor întâlni pentru a partaja idei și colabora deschis”, a spus CEO-ul SK Telecom, într-un comunicat.

Clienții vor putea compara smartphone-uri și vor primi consultanță de la sisteme bazate pe inteligență artificială. Mai mult, în T Factory aceștia se vor putea abona la servicii digitale și vor putea vinde sau preda telefoane folosite.

Oamenii vor putea testa iPhone 12

Din motive de securitate, înainte de vizita în magazin clienții trebuie să se înregistreze în avans. Apoi, un sistem bazat pe recunoaștere facială le va permite accesul în T Factory.

La intrare, senzori termali le vor lua temperatura clienților, ca măsură necesară în timpul pandemiei.

Citește și: Chiar dacă făcea glume pe seama Apple, Samsung ar putea elimina accesoriile din cutia Galaxy S21

Magazinul este situat la o distanță de câțiva kilometri de cel oficial al Apple, care este, însă, este închis în timpul pandemiei, la fel ca multe magazine ale operatorilor telecom. Astfel, T Factory va fi unul dintre puținele locuri din Seul în care oamenii vor putea testa „live” iPhone 12.

Sursa: Apple Insider

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult