Un nou jucător intră pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă din România începând cu 15 august

07.08.2017
Un nou jucător intră pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă din România începând cu 15 august

Digital Cable Systems (DCS), operator telecom prin cablu care operează sub brandul AKTA, lansează pe 15 august servicii de telefonie mobilă, alături de televiziune analogică şi digitală, telefonie fixă şi internet, potrivit unui comunicat emis luni.

 

Pentru furnizarea de servicii de telefonie mobilă, care vor fi disponibile numai sub formă de abonament, DCS a semnat cu Telekom Romania Mobile Communications un contract de tip MVNO (Mobile Virtual Network Operator).

 

Abonamentele pentru serviciile de telefonie mobile pornesc de la doi euro pe lună, unele dintre pachete urmând să conţină minute incluse atât naţional, cât şi în roaming, precum şi acces la internet mobil naţional.

 

„Oferta noastră pentru serviciile de telefonie mobilă este gândită pornind de la specificul nişei pe care operăm deja cu servicii de cablu, internet şi telefonie fixă, şi se adreseză nevoilor consumatorilor de servicii de telecomunicaţii din zonele rurale şi urbane mici. Configuraţia exactă a pachetelor va fi anunţată în momentul lansării”, a declarat Dan Voicu, director de marketing în cadrul DCS.

 

La finalul lunii martie, AKTA a lansat canalul CINEMARATON, dedicat în exclusivitate cinematografiei româneşti şi care va difuza peste 1.000 de filme româneşti, artistice, documentare şi de animaţie.

AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems SA, companie care furnizează, din 2005, servicii de televiziune prin cablu, internet şi telefonie clienţilor rezidenţiali şi de business. Compania operează cu preponderenţă în mediul rural şi în oraşele mici, având ca arie de acoperire peste 3.000 de localităţi din 35 de judeţe.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult