Dispozitive utile, cu preț bun, disponibile azi la Lidl și Dedeman. Căști wireless inedite

02.08.2022
Dispozitive utile, cu preț bun, disponibile azi la Lidl și Dedeman. Căști wireless inedite

Retailerii locali Lidl și Dedeman au noi dispozitive electrice și electronice în ofertele acestei săptămâni. Am făcut o selecție cu câteva produse interesante, cu preț accesibil.

La Lidl este disponibil un irigator bucal Nevadent. Dispozitivul costă 159 de lei, vine cu rezervor cu capacitate de 600 de ml și cu patru capete de irigare. Aceste aparate curăță, folosind apă sub presiune, în zonele în care periuțele de dinți nu pot ajunge. Aparatul rezistă la stropi (certificare IPX4).

Citește și >Unealtă electrică inedită, în curând la Lidl. Funcționează cu baterie

Tot în această săptămână este disponibil la Lidl un dozator de spumă de săpun cu senzor. Produsul costă 65 de lei și are un rezervor cu capacitate de 250 de mililitri.

Căștile Akai BTH-P23, disponibile la Dedeman, au modul radio FM integrat.

La Dedeman sunt disponibile căști wireless over-ear la prețul de 90 de lei. Modelul Akai BTH-P23 este compatibil cu orice dispozitiv Bluetooth, fie că este vorba de smartphone, tabletă sau laptop. Este interesant faptul că aceste căști au modul radio FM încorporat (87,5 – 108 MHz). Potrivit producătorului, autonomia maximă oferită de acumulatorul cu capacitate de 300 mAh este de 7 ore. Încărcarea completă a bateriei durează maxim 3 ore.

Căștile sunt pliabile pentru a ocupa mai puțin loc atunci când nu sunt folosite.

Tot la Dedeman este disponibil un soundbar cu reducere de 20 de lei. Modelul Akai ASB-5L costă 239 de lei și are patru difuzoare cu o putere totală de 40 W (RMS). Dispozitivul dispune de conexiune Bluetooth 5.0, ceea ce înseamnă că poate fi folosit pe post de boxă externă, conectată la smartphone. Alte conexiuni disponibile sunt: HDMI (ARC), port audio optic și jack audio universal de 3.5 mm.

Modelul mai dispune de afișaj LED și modul radio FM. Soundbar-ul are dimensiunile 94 x 6 x 6,5 cm și poate fi controlat la distanță din telecomanda de care dispune.

Foto: Lidl.ro, Dedeman.ro

Citește și > Zenfone 9: Accesoriile anunțate de ASUS împreună cu smartphone-ul

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult