Veşti proaste pentru Apple: Utilizatorii de iPhone îşi schimbă telefoanele mai rar

06.07.2016
Veşti proaste pentru Apple: Utilizatorii de iPhone îşi schimbă telefoanele mai rar
Analiştii de la banca Citi au redus estimările de vânzări pentru Apple în cel de-al treilea trimestru al acestui an. Instituţia financiară motivează decizia prin faptul că utilizatorii de iPhone îşi schimbă telefoanele mai rar, iar acest lucru nu se va schimba în următorii ani. 
 
Citeşte şi: BlackBerry Classic este oficial mort
 
În urmă cu un an, utilizatorii de iPhone spuneau că ţin, în medie, un model doi ani. În 2018 această perioadă se va mări la trei ani. 
 
 
Din fericire pentru Apple, baza de utilizatori de iPhone este foarte mare (se apropie de 600 milioane de dispozitive aflate în uz) şi va creşte în continuare. Astfel, compania va putea câştiga mai mulţi bani din software şi servicii. De aceea Tim Cook, directorul executiv al companiei, a declarat recent că Apple se va concentra pe servicii în viitor. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult