VIDEO: Cadoul primit de bărbatul care a făcut faimos sucul din clipul „Dreams” de pe TikTok

Autor: Adrian Popa 07.10.2020
VIDEO: Cadoul primit de bărbatul care a făcut faimos sucul din clipul „Dreams” de pe TikTok

Nathan Apodaca, care a devenit recent o celebritate datorită unui clip publicat pe TikTok în care rulează melodia „Dreams”, a primit un pickup de la producătorul sucului care apare în înregistrare.

Bărbatul a făcut mai mult pentru imaginea Ocean Spray, care produce sucul de zmeură și merișoare din clip, decât multe alte campanii de marketing. De aceea, cooperativa l-a răsplătit pe bărbatul de 37 de ani cu o mașină nouă Nissan 4×4 și cu un portbagaj plin cu sucul lui preferat.

 

View this post on Instagram

 

😇 THANKS @sayernissan an @oceansprayinc FOR THE TRUCK #soblessed 2million on TikTok thanks my Souljahz an IG keeps climbing #blessed #cloud9 #king #steadyvibin #cranraspberry #lifesatrip #happyhippie the Bombpops -Zero Remorse @thebombpops

A post shared by @Doggface208 (@doggface208) on


Vehiculul nu a fost ales la întâmplare, ci are culoarea băuturii preferate a starului de pe rețeaua de socializare.

În clipul faimos, Apodaca – @420doggface208 pe TikTok – merge pe un longboard în timp ce bea suc și mimează versurile melodiei „Dreams” a Fleetwood Mac. Înregistrarea – care a prins rapid datorită stării pozitive pe care o transmite în această perioadă dificilă, dominată de pandemie și de alegerile tensionate din SUA – nu a crescut doar vânzările sucului produs de Ocean Spray, ci și pe cele ale melodiei vechi de 43 de ani.


Apodaca, care locuiește într-o rulotă în Idaho Falls, este tatăl a două fete și lucrează la un depozit de cartofi.

Bărbatul a declarat că în ziua în care a filmat clipul i s-a stricat mașina, așa că a plecat la serviciu pe longboard. Ulterior, Nathan a primit donații în valoare de 10.000 de dolari, din care 5.000 de dolari îi va oferi mamei sale.