VIDEO: Cadoul primit de bărbatul care a făcut faimos sucul din clipul „Dreams” de pe TikTok

07.10.2020
VIDEO: Cadoul primit de bărbatul care a făcut faimos sucul din clipul „Dreams” de pe TikTok

Nathan Apodaca, care a devenit recent o celebritate datorită unui clip publicat pe TikTok în care rulează melodia „Dreams”, a primit un pickup de la producătorul sucului care apare în înregistrare.

Bărbatul a făcut mai mult pentru imaginea Ocean Spray, care produce sucul de zmeură și merișoare din clip, decât multe alte campanii de marketing. De aceea, cooperativa l-a răsplătit pe bărbatul de 37 de ani cu o mașină nouă Nissan 4×4 și cu un portbagaj plin cu sucul lui preferat.

 

View this post on Instagram

 

? THANKS @sayernissan an @oceansprayinc FOR THE TRUCK #soblessed 2million on TikTok thanks my Souljahz an IG keeps climbing #blessed #cloud9 #king #steadyvibin #cranraspberry #lifesatrip #happyhippie the Bombpops -Zero Remorse @thebombpops

A post shared by @Doggface208 (@doggface208) on


Vehiculul nu a fost ales la întâmplare, ci are culoarea băuturii preferate a starului de pe rețeaua de socializare.

În clipul faimos, Apodaca – @420doggface208 pe TikTok – merge pe un longboard în timp ce bea suc și mimează versurile melodiei „Dreams” a Fleetwood Mac. Înregistrarea – care a prins rapid datorită stării pozitive pe care o transmite în această perioadă dificilă, dominată de pandemie și de alegerile tensionate din SUA – nu a crescut doar vânzările sucului produs de Ocean Spray, ci și pe cele ale melodiei vechi de 43 de ani.


Apodaca, care locuiește într-o rulotă în Idaho Falls, este tatăl a două fete și lucrează la un depozit de cartofi.

Bărbatul a declarat că în ziua în care a filmat clipul i s-a stricat mașina, așa că a plecat la serviciu pe longboard. Ulterior, Nathan a primit donații în valoare de 10.000 de dolari, din care 5.000 de dolari îi va oferi mamei sale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult