Vodafone: Utilizatorii serviciului M-Pesa pot primi bani din străinătate prin MoneyGram

Vodafone: Utilizatorii serviciului M-Pesa pot primi bani din străinătate prin MoneyGram
Clienţii Vodafone care deţin un cont de transfer de bani M-Pesa pot primi sume din peste 125 de ţări la nivel global, trimişi prin MoneyGram, pe care-i pot retrage din locaţiile M-Pesa sau să-i utilizeze direct de pe telefonul mobil, efectuând transferuri sau plăţi.
 
Abonaţii Vodafone România şi utilizatorii Cartelei Vodafone pot primi, în regim non-stop, bani provenind din transferuri internaţionale realizate din orice locaţie MoneyGram în peste 125 de ţări şi pot folosi imediat banii rapid, direct de pe telefoanele lor mobile.
 
„Avand în vedere că jumătate din populaţia României fie nu are un cont bancar, fie preferă să plătească în cash, MoneyGram salută parteneriatul cu Vodafone România ce oferă acces milioanelor de români la o nouă opţiune de transfer de bani simplă, rapidă şi de încredere. Acest nou serviciu oferă românilor din întreaga ţară, posibilitatea de a primi bani de la prietenii şi familia din străinătate, direct pe telefonul mobil Vodafone”, a afirmat directorul regional pentru Sud-Estul Europei al MoneyGram, Radu Pojoga, într-un comunicat.
 
Vodafone România pune la dispoziţie peste 350.000 de locaţii MoneyGram la nivel global de unde clienţii pot trimite bani în România, direct pe telefonul mobil al beneficiarului.
 
„Serviciul foloseşte o platformă tehnologică unică-prima platformă mobilă de pe piaţa din România ce le permite românilor să primească bani din străinătate având acces imediat şi în regim non-stop la aceste fonduri”, a spus Valentin Ştefan, director Business Development în cadrul Vodafone România.
 
Utilizatorii Vodafone care au un cont M-Pesa pot retrage banii primiţi în toate locaţiile M-Pesa din ţară sau îi pot folosi direct de pe telefonul mobil pentru a-i trimite mai departe către prieteni sau rude, pot face reîncărcări pe Cartela Vodafone, plăti facturi de utilităţi sau face plata către diverşi comercianţi. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video