Aparatul foto Canon PowerShot G10 a fost castigat

08.01.2009
Aparatul foto Canon PowerShot G10 a fost castigat

Castigatorul concursului „Gadget-uri de blogger – aparate foto” desfasurat pe go4it.ro in perioada 3 decembrie – 6 ianuarie a fost extras. Fericitul castigator este Trunc Antal, iar postul participant poate fi citit aici.

Procedura de alegere a castigatorului este una mai high-tech, demna de un site de gadgeturi, lifestyle si tehnologie precum go4it.ro: am copiat lista cu participanti intr-un document Excel, am aplicat functia RAND (), care genereaza un numar intre 0 si 1 pe coloana B. Pentru a pastra valorile la sortare am copiat coloana B, apoi am dat paste special la valorile copiate pe coloana C. Am sters coloana B care contine formulele RAND (), am selectat coloanele A si B, pe care le-am sortat crescator dupa valorile din coloana B. Numarul cel mai mic a iesit castigator, in cazul de fata Trunc Antal.

Pentru a nu exista dubii asupra corectitudinii extragerii am inregistrat extragerea pe care te invitam sa o vizualizezi mai jos. Alternativ, poti descarca clipul la calitate mai buna de aici.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News