Canon (file din poveste)

27.05.2008
Canon (file din poveste)

Canon EOS-5D

Zvonurile despre planurile Canon pentru sezonul vară-toamnă continuă cu o nouă pagină, la propriu. Dacă primele informaţii despre DSLR-ul entry-level Canon EOS 1000D au fost găsite în fişierul de “Help” al convertorului de imagini RAW Canon DPP, iată că acum se vorbeşte despre apariţia unui aparat foto destinat profesioniştilor cu vastă experienţă – Canon EOS-5D Mark II, culmea, într-un ghid de fotografiere pus la vânzare pe Amazon.com.

Denumirea sub care se comercializează cartea este “Canon EOS 5D Mark II Digital Field Guide (Paperback)” şi aparţine lui Charlotte K. Lowrie. Foarte greu de înţeles de ce cartea a fost intitulată astfel. La o privire mai atentă însă, observăm că ghidul va fi lansat tocmai pe 10 noiembrie, fapt ce ne sugerează că până la acea dată aparatul Canon ar putea fi dezvăluit.

Specificaţiile lui Canon EOS-5D Mark II se află momentan doar la stadiul de speculaţii. Legenda ce încă nu s-a născut spune că misteriosul DSLR va avea un senzor de 15.3 MP mai performant decât cel de pe Canon EOS-1D Mark III, singurul compromis fiind viteza mai mică de captură în rafală. Noi nu putem decât să aşteptăm cuminţi ca adevărul să iasă la iveală.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News