Canon lansează EOS M – prima sa cameră pe sistem compact (CSC)

24.07.2012
Canon lansează EOS M - prima sa cameră pe sistem compact (CSC)

Canon EOS M promite fotografii de calitate DSLR şi confortul unui aparat foto compact. Cu un preţ de aproximativ 800 euro, EOS M se recomandă pentru cei a căror pasiune pentru fotografie se regăseşte în aproape tot ce fac zi de zi – de la curiozitati culinare, la modă şi cultură, muzică şi artă.

Canon EOS M

Cu o calitate de DSLR a fotografiilor şi funcţie de filmare Full HD, oferite într-un aparat compact şi uşor de folosit, EOS M este partenerul perfect, de luat pretutindeni, pentru toţi cei entuziasmaţi de ideea de a-şi păstra amintirile în imagini, fără să se considere neapărat “fotografi profesionisti”.

EOS M – caracteristici principale:

  • Calitatea unui DSLR într-un corp compact
  • Scene Intelligent Auto
  • Versatil, cu obiective interschimbabile
  • Posibilitatea de a crea fundaluri estompate pentru un impact mai mare
  • Ecran tactil uşor de folosit
  • Fotografie de atmosferă în spaţii slab iluminate
  • Filmare Full-HD şi mod Video Snapshot

Canon EOS M este oferit în versiuni de culoare neagră, alb, argintiu şi roşu, alături de două obiective noi: EF-M 22mm f/2 STM pancake şi EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM cu zoom standard, respectiv noul flash compact EX Speedlite – Speedlite 90EX. Pentru cei ce-şi doresc să lase loc creativităţii în fotografie şi mai departe, EOS M poate fi accesorizat chiar şi cu celelalte obiective din gama Canon EF, cu ajutorul adaptorului de montură EF-EOS M (achiziţionat separat la un preţ de aproximativ 100 euro).

Canon EOS M

Modelul EOS M foloseşte un senzor de imagine CMOS hibrid APS-C, de 18 megapixeli, alăturat procesorului Canon DIGIC 5. Aparatul oferă suport nativ pentru sensibilitate ISO 100 – 12800, extensibil până la ISO 25600 în modul de noapte. Noua cameră foloseşte un sistem AF hibrid pentru un auto-focus şi este echipată cu un ecran touchscreen Clear View LCD II de 3 inci, pentru încadrarea imaginilor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult