GoPro introduce Hero 11 Black, alături de o versiune „Mini” fără ecrane

15.09.2022
GoPro introduce Hero 11 Black, alături de o versiune „Mini” fără ecrane

GoPro a anunțat oficial noile sale camere de acțiune, Hero 11 Black și Hero 11 Black Mini, pe care le-am văzut deja în diverse leak-uri pe internet. Cele două camere arată exact ca în fotografiile deja disponibile online, iar specificațiile lor hardware au fost confirmate. Practic, Hero 11 Mini este o cameră de acțiune la fel de capabilă precum modelul Hero 11 standard, dar vine fără ecrane la exterior și cu un corp mai compact și mai ușor.

Hero 11 Black nu este un upgrade major de la modelul Hero 10 de anul trecut

Hero 11 Black este noul „flagship”, care este acum echipat cu un nou senzor de 1/1.9”, care beneficiază de o rezoluție crescută pentru fotografii: 27 megapixeli. La capitolul video, acesta nu îmbunătățește capabilitățile din trecut, oferind în continuare posibilitatea de a filma până la 5.3K la 60 FPS sau 4K la 120 FPS, însă forma senzorului de 8:7, permite câteva capabilități noi. Unul ar fi filmarea în mod aproape pătrat, care permite decuparea formatului preferat de aspect, fie widescreen pentru platforme video tradiționale, precum YouTube, fie vertical pentru TikTok sau Instagram.

gopro hero 11 black

Există acum și câteva moduri de fotografiere nocturne, precum Vehicle Lights, Star Trails și Light Paint, cu expunere lungă, iar stabilizarea HyperBoost a primit un upgrade prin AutoBoost, care face stabilizarea electronică și mai agresivă, la nevoie. Bateria Enduro, lansată după Hero 10 Black, vine acum standard, deci ne putem aștepta și la o autonomie îmbunătățită, cât și la rezistență la temperaturi extreme. În cutia lui GoPro Hero 11 Black sunt incluse standard câteva monturi adezive și cu șurub, o husă de transport, un card de 32 GB și un cablu de încărcare. Desigur, camera este în continuare rezistentă la apă la 10 metri.

Modelul Hero 11 Black Mini include aceleași capabilități, însă renunță la ecrane. Primește montură și pe spate, însă. Prețul cu 100 de euro mai mic nu pare să fie extrem de atrăgător, având în vedere că ești dependent de aplicația de mobil pentru a monitoriza filmările cu aceasta.

gopro hero 11 black mini

Prețul pentru GoPro Hero 11 Black este de 599 euro, preț întreg, dar GoPro oferă o reducere de 150 euro celor care cumpără camera alături de un abonament de 1 an la serviciile sale premium. Astfel, prețul ajunge la 449 euro. Există și un pachet de vlogging, Creator Edition, care include și un set complet de accesorii: lumina Light Mod, carcasa cu microfon Media Mod și trepiedul Volta. Acesta costă 894 euro standard și 659 euro cu abonament. Prețul pentru Hero 11 Black Mini este de 350 euro cu abonament și 500 euro preț întreg.

sursa: GoPro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult