Panasonic TZ50 cu Wi-Fi: trimite pozele pe calea undelor

Panasonic TZ50 cu Wi-Fi: trimite pozele pe calea undelor

Panasonic au lansat astăzi primul lor aparat foto cu Wi-Fi, este vorba despre compactul Panasonic Lumix DMC-TZ50. Exceptând conectivitatea wireless, TZ50 are specificaţii identice cu Panasonic TZ5, model apărut la începutul lui 2008.

Dacă ai prin apropiere vreun punct de acces Wi-Fi, poţi încărca fotografiile din concediu direct pe albumele Web (gen Picasa), fără să cari cu tine un laptop sau alt tip de computer. Astfel, cei rămaşi acasă îţi vor putea urmări isprăvile şi comenta pe seama lor aproape în timp real, iar tu vei avea o grijă în minus. Pozele făcute cu Panasonic TZ50 sunt mulţumitoare atât timp cât nu ai pretenţiile unui fotograf profesionist.

Panasonic Lumic DMC-TZ50

Aparatul este dotat cu un senzor de 1/2.33 inch şi 9,1 MP rezoluţie, cu zoom optic 10x. Pentru ca imaginea să nu iasă mişcată şi neclară (mai ales la folosirea zoom-ului), senzorul este secondat de către un stabilizator de imagine optic (Mega O.I.S.) şi un sistem inteligent de expunere şi ajustare a valorii ISO. Desigur, nu lipseşte nici funcţia de recunoaştere a feţei subiecţilor.

Performanţele bune ale lui TZ50 sunt garantate şi de procesorul Venus Engine IV, cu tehnologie de reducere a zgomotului din imagine şi a timpului de declanşare. Panasonic Lumix TZ50 va fi comercializat din luna mai în Europa, la un preţ de aproximativ 450 $, fără taxe.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News