Samsung Galaxy Camera, disponibilă şi într-o versiune mai ieftină

19.02.2013
Samsung Galaxy Camera, disponibilă şi într-o versiune mai ieftină

Samsung a anunţat disponibilitatea unei variante mai accesibilă pentru Galaxy Camera, compacta de buzunar cu zoom optic 21X şi funcţii de tabletă Android.

 Samsung Galaxy Camera EK-GC110

Noua Galaxy Camera EK-GC110 este adresată celor care nu au nevoie de acces permanent la internet prin conexiuni 3G/4G, mulţumindu-se doar reţelele WiFi aflate în vecinătate pentru sincronizarea colecţiei de poze cu albumele de fotografii din pagina reţelei de socializare preferate.

Restul specificaţiilor rămân neschimbate, astfel că ne putem bucura de acelaşi senzor CMOS cu rezoluţie 16.3 MP, cuplat unui obiectiv cu zoom optic 21X. Încadrarea imaginilor este realizată cu ajutorul unui ecran touch de 4.8 inch, iar funcţiile avansate sunt asigurate cu un chipset quad-core la 1.4 GHz.

Noul model Samsung Galaxy Camera EK-GC110 este livrat cu sistemul Android 4.1 şi dispune de acces la magazinul de aplicaţii Google Play, putând rula jocuri Android şi mai toate aplicaţiile compatibile cu tablete şi telefoane Android. Din păcate detaliul cel mai important – preţul de achiziţie – nu a fost încă precizat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult